Autor | Moja pasja to pisanie powieści.... |
| 18 Sie 2011 o 18:23 Witam serdecznie. Pragnę podzielić się z Wami moją debiutancką powieścią ”Wychodząc z mroku”, którą ponad miesiąc temu wydałam w formie elektronicznej. Dostępna jest już w trzech w wydawnictwach internetowych Wydaje.pl, RW2010 oraz Poczytaj.To. Swój czas dzielę pomiędzy rodzinę, pracę i realizowanie swoich zainteresowań. Jednym z nich jest literatura. Czytanie książek zainspirowało mnie do tworzenia własnych opowieści, najczęściej o miłości rozgrywających się w minionych epokach.
Opis książki „Wychodząc z mroku” to opowieść o młodziutkiej dziewczynie z arystokratycznego rodu, która podejmuje daleką podróż, ku nieznanej Norwegii, by zostać żoną młodego hrabiego. Los rzuca ją w wir niepojętych i zatrważających doświadczeń. Próbuje zmierzyć się z ciosami, jakich nie szczędzi jej przeznaczenie. Dostaje się pod wpływy wyrachowanego, zawziętego wojownika, dla którego nic nie znaczy. Tajemnica i mrok, jakie owego mężczyznę otaczają, kładą się cieniem na dalszym jej życiu… Polecam ostatnio dodane recenzje napisaną przez LadyBoleyn oraz Kamili Rutkowskiej Autorka LadyBoleyn recenzentka trafiła w sedno książki, opisując to, co chciałam przekazać czytelnikom w swojej powieści, i za to jestem jej ogromnie wdzięczna. Jej recenzja także umieszczona na mojej stronie bloga oraz LubimyCzytać.pl. Jak również zapraszam na swoją stronę | |