strona 1 z 1
AutorMultimedia na PubliXo
16 Lis 2011 o 14:40
Miło nam poinformować, że wprowadziliśmy możliwość zamieszczania utworów także w wersji audio. Poniżej przykład:

link

Wielkie podziękowania dla luciusannaeusmartina za zostanie naszym królikiem doświadczalnym :-)

Dokładną instrukcję znajdziecie tutaj:

link

Nagranie może zawierać przeczytany przez Was utwór, lub też stanowić jego uzupełnienie. Na przykład jeśli prezentujecie fragmenty swojej książki, to w wersji audio możecie dodatkowo opowiedzieć o niej parę słów. Pozostawiamy to Waszej fantazji.

Prosimy o uwagi. Jeśli opis jest dla Was niejasny lub potrzebujecie dodatkowych wskazówek, postaramy się go rozszerzyć.
---
Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić.
20 Lis 2011 o 17:39
Czy każda forma wykonania tekstu jest dozwolona ?
---
est
20 Lis 2011 o 18:31
A co rozumiesz przez formę wykonania?
---
20 Lis 2011 o 20:46
na przykład, piosenkę :)
---
est
21 Lis 2011 o 07:46
Oczywiście, wszystko jest dozwolone (przedstawienie utworu w formie piosenki, słuchowiska) - byle w zgodzie z prawem autorskim. Tzn. wykorzystujemy wyłącznie twórczość własną lub dozwoloną do publicznego rozpowszechniania. Pamiętajcie, że dotyczy to też użytych podkładów muzycznych.
---
28 Lis 2011 o 00:09
Takie możliwości na Publixo to rewelacja ! Czekam niecierpliwie na video - zakładkę. Zwłaszcza teraz, gdy Moja Wyspa pozwoliła mi "poszaleć" hahaha i nagrać jej wiersz w postaci piosenki i slideshow. A póki co, jak ktoś lubi ryzyko i sporty ekstremalne - zapraszamy z Moją Wyspą na ten link:

link
---
est
29 Lis 2011 o 08:06
Już można dodawać filmiki z YouTube. Sposób jest podobny jak przy pikach mp3, szczegóły w pomocy, na samym dole strony:

link

Bardzo proszę o przetestowanie.
---
05 Gru 2011 o 08:19
Hallo, luciusannaeusmartin, twoje wiersze się nie odtwarzają, przynajmniej u mnie. Sprawdź swoje konto na soundcloud.com, chyba tam się coś zablokowało? Szczegóły w prywatnych wiadomościach - zajrzyj.
---
[...] 
06 Gru 2011 o 20:17
anniewilkes napisał:
Hallo Lotto
Czy nie za dużo tego profesjonalizmu w tych wykonaniach.
W jednej piosence nie znalazłam prawie wiersza P.Reginy.
Przyznam szczerze ,że znacznie bardzie podobały mi się wiersze Martina,recytowane przez autora:)

...jakie tam "profesjonalne" :) ? Tekst Reginy, moja muzyka - wszystko pozostaje w rodzinie PubliXo !
---
est
[...] 
strona 1 z 1
© 2010-2016 by Creative Media