Autor | Konkurs ,,Zadebiutuj z PubliXo' 2011 |
| 11 Gru 2011 o 21:20 Witam wszystkich forumowiczów! :)
Wie ktoś cokolwiek odnośnie tego konkursu? Regulamin miał być zamieszczony 1 grudnia, ale jak na razie ani widu, ani słychu... Jak zgłosić swój utwór, czy można już to zrobić itd? | |
| 12 Gru 2011 o 07:46 Regulamin pojawi się po zakończeniu naszego pierwszego konkursu "Mocne postanowienie". Chcemy najpierw sprawdzić, jak sprawdził się zaproponowany system głosowania.
Informacja, że pierwsza edycja konkursu będzie obejmować utwory zamieszczone w okresie 1.09.2010-31.12.2011, jest aktualna. Kto się więc chce załapać na tegoroczną edycję, ma już niewiele czasu.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 29 Gru 2011 o 11:14 Uwaga - już uruchomiony został system zgłaszania utworów do tego konkursu.
Po zalogowaniu, w "Moje konto" znajdziecie zakładkę "Konkursy". Żeby zgłosić utwór, wystarczy kliknąć ikonkę i wybrać tekst spełniający warunki konkursu. Każdy uczestnik może zgłosić tylko jeden wiersz lub opowiadanie - nazbieraliście już trochę ocen i komentarzy, powinno to pomóc w wyborze.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 29 Gru 2011 o 20:37 Chciałabym zgłosić swój wiersz "Mgławica Czasu" do konkursu -"Zadebiutuj z Publixo" 2011. Zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. Nie rozumiem.Nie jestem dobrym informatykiem. Pozdrawiam.--- Regina Orzechowska - Świnoujście | |
| 29 Gru 2011 o 21:28 Już wszystko w porządku. Dzięki mojemu Mężowi dodałam tekst do konkursu. Jestem zbyt mało spostrzegawcza. Przepraszam.--- Regina Orzechowska - Świnoujście | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 30 Gru 2011 o 08:49 Na stronie konkursu jest już link do listy zgłoszonych utworów.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
/konto usunięte/ | [...] | |