Autor | co powinno mieć PubliXo - czyli dyskusja nieograniczona |
| 13 Gru 2011 o 14:23 Wywołana do tablicy przez krotexoo, zaczynam owocną, mam nadzieję, dyskusję. Forum to chyba jednak odpowiedniejsze i wygodniejsze miejsce niż komentarze pod tekstem.
1. Załóżmy, że mamy nieograniczone możliwości techniczne i finansowe. Co w takim przypadku PubliXo mogłoby dla Was, piszących, zrobić? Tylko proszę, nie piszcie "każdemu uczestnikowi wydać książkę" :-)
2. Ale sięgnijmy także do drugiej strony. Za co bylibyście skłonni zapłacić (np. za reklamę swojej książki, jeśli taką posiadacie w dorobku, albo za korektę tekstu przed wystawieniem go na widok publiczny)? Czy np. byłoby dla Was do przyjęcia wpisowe w konkursie, i w jakiej wysokości, zakładając, że konkurs wygrywa jedna osoba, a nagroda jest wydanie jej powieści.
3. I na koniec, co uważacie za absolutnie nie do przyjęcia. Na przykład ja nie cierpię pływających po serwisach reklam - gdy ktoś przesadzi, zdarza mi się wyjść, rezygnując z czytania w ogóle.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 13 Gru 2011 o 20:04 Napiszę ogólne odczucia o portalu. Z kilku innych Publixo najbardziej przypadł mi do gustu dzięki konstruktywnej krytyce komentatorów oraz czytelnej szacie graficznej. Można byłoby pomyśleć o zmianie skali ocen - proponuję od 1 do 10. Od niedawna portal rozruszał się dzieki paru osobom i nawołuję do oceniania prac konkursowych, aby w przyszłości te nasze zmagania i rywalizacje nabrały rumieńców i miały jakiś sens. | |
/konto usunięte/ | [...] | |
/konto usunięte/ | [...] | |