strona 1 z 1
AutorW kwestii obecności na innych portalach
[...] 
[...] 
[...] 
[...] 
[...] 
[...] 
18 Sty 2012 o 13:56
Nie wiem, co tym sądzić, ale na portalu pojawiły się tajemnicze postaci, które w większości realizują się zaczepkami udającymi komentarze i prywatnymi listami. Skądś to już zam. Ostatnio otrzymałem 3 takie listy. Piszę o tym, by przestrzec innych użytkowników przed tymi osobami.
13 stycznia od poety maciusia444 otrzymałem nastepującą korespondencję (pisownia oryginalna): "Możesz sobie Łoczekiwać co Ci się podobo. Łodczep się tylko łodemnie, a jo Cie na pewno nie zaczepie, Bo wyobraź sobie nic mnie takie zero jak ty nie obchodzi. WkońcU jestem tylko sportowcem i nie musze ładnie pisać.Możesz to Łmieścić na forum MaCiuś:)".
Natomiast powiązany literacko z tym autorem poeta Wiesław67 pisał do mnie 16 stycznia (pisownia oryginalna): "Witam , kolego jeden błąd ortograficzny to nie błędy a wszech ogarniająca to stylistyczny, więc za nim weźmiesz się znowu za krytykę zastanów się bo to zakrawa na wyniosłość ponad szczyty pychy a tego nie lubię!!!!!!!!!!!!".
Zaś 17 stycznia poeta Wiesław67 pisał (pisownia oryginalna): "Ty zadufany bufonie bujaj się i nie prowokuj mnie bo na prawdę wyraże co o tobie myślę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".
Sądzę, że obydwaj panowie napisali o sobie wszystko, co było możliwe, więc już nie obawiam się tego, co napiszą o mnie. A swoją drogą mają niesamowity polot.
---
Jan Stanisław Jeż
18 Sty 2012 o 14:47
Proszę używać ikonki kosza do zgłaszania komentarzy naruszających regulamin/netykietę, zamiast użalać się na forum. Ale uwaga: administracja kasuje komentarze o ile uważa to za stosowne. Czyli: wypowiedzi ewidentnie wulgarne, zawierające groźby oraz komentujące osoby użytkowników i ich zachowanie zamiast utworu.

W prywatną korespondencję nie ingerujemy, chyba że ktoś zachowuje się naprawdę wulgarnie. Drobne uszczypliwości i złośliwości to nie nasza sprawa.
---
Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić.
18 Sty 2012 o 15:36
Zastanawia mnie jedno, po co ci ludzie tutaj piszą i wylewają swój żal, dogryzając przy tym innym, normalnie funkcjonującym użytkownikom? Przecież na innych portalach, zwłaszcza tych informacyjnych, można do woli "jechać" po wszystkich i po wszystkim. Chyba, że ktoś nie potrafi znieść krytyki, a to już inna sprawa. Zamieszczając swoje prace musimy się liczyć nie tylko z pochwałami, ale również z wytykaniem błędów, bo jednak o to tu też chodzi...
18 Sty 2012 o 15:36
Zastanawia mnie jedno, po co ci ludzie tutaj piszą i wylewają swój żal, dogryzając przy tym innym, normalnie funkcjonującym użytkownikom? Przecież na innych portalach, zwłaszcza tych informacyjnych, można do woli "jechać" po wszystkich i po wszystkim. Chyba, że ktoś nie potrafi znieść krytyki, a to już inna sprawa. Zamieszczając swoje prace musimy się liczyć nie tylko z pochwałami, ale również z wytykaniem błędów, bo jednak o to tu też chodzi...
[...] 
[...] 
18 Sty 2012 o 17:17
Najlepsza metoda to nie zwracać uwagi na prowokacje. Korzystam z różnych forów już od lat i nauczyłam się po prostu nie odpowiadać na zaczepki.
Prędzej czy później ktoś mnie tu podsumuje jako admina, czuję się na to w pełni przygotowana :-)

PS. Mimo wszystko cieszy mnie ta dyskusja. No wreszcie się ożywiliście trochę!
---
Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić.
[...] 
strona 1 z 1
© 2010-2016 by Creative Media