Autor | e-booki |
| 19 Lut 2012 o 03:42 Nazywam się Henryk Rogowski. Udostępniłem ostatnio 20 swoich książek w postaci e-booka... Recenzje --- literat4 | |
| 19 Lut 2012 o 10:03 Witam na naszym forum. Ma Pan ciekawy i zróżnicowany tematycznie dorobek literacki, co bardzo mnie cieszy. Mam nadzieję, ze zagości Pan u nas na dłużej i jeszcze bardziej podniesie poziom Publixo. Pozdrawiam. | |
| 19 Lut 2012 o 10:13 Dołączam się do wypowiedzi Wojtka i cieszę się, że zawitał Pan w naszym gronie. Witamy pisarza i poetę! Wzmocni Pan naszą portalową brać. Wartościowych ludzi, nigdy tu nie za dużo. Pozdrawiam Alf--- Alf | |
/konto usunięte/ | [...] | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 21 Lut 2012 o 10:27 Bardzo miło, że tak Państwo mnie powitaliście. Przed laty zamieszczałem wiersze nagrodzone w USA na pewnym portalu i byli tacy, którzy nie wiedząc o nagrodach i dyplomach, krytykowali te wiersze, pisząc sobie piękne recenzje do mało znaczącej poezji... Dziękuję pięknie i pozdrawiam...--- literat4 | |
| 20 Mar 2012 o 15:51 Witam! Nazywam się Joanna Hacz. Ostatnio wydałam z Wydawnictwem E-bookowo swoją pierwszą książkę. Gatunek lekka literatura kobieca z wątkiem kryminalnym. Nic ambitnego, ale można się trochę pośmiać. Oto link do strony, na której udostępniony jest darmowy fragment, recenzja, opinie i opis książki:
Jeśli ktoś miałby ochotę tam zajrzeć i zapoznać się z udostępnionym fragmentem, byłabym wdzięczna. | |
| 20 Mar 2012 o 15:53 Ups! Przepraszam. Chyba wrzuciłam wpis nie tam, gdzie trzeba. Pozdrawiam serdecznie, Joanna Hacz | |