strona 2 z 2
« < 12
Autornowa opcja serwisu 'zablokowani użytkownicy' (czarna lista)
10 Lut 2021 o 09:25
emiliapienkowska napisał:
Czarne listy - to otwarty bandytyzm, z którym definitywnie rozstaliśmy się co najmniej 30 lat temu.

Od 16 lat żyjemy w nowej, prawdziwie wolnej, demokratycznej, unijnej Polsce, w której k a ż d y ma prawo głosu.

Kto tego jeszcze nie zauważył, powinien zmienić albo swoje soczewki, albo swojego optyka.

Dawno tak się nie obśmiałam :-D :-D :-D Dosłownie: oburzenie skamieliny z lodowca.

FB, tweeter blokują, nawet prezydentów, a tu bandytyzm???

A tak na poważnie: nie życzę sobie obrażania pamięci najbliższych mi moich Zmarłych w edycji pani. Czy wreszcie dotarło, autorko komentarzy znoszonych przez panią równie ekspresowo tak jak czarna mucha pozostawia na żywności swoje jajka?
---
Hellsichtige [Jasnowidząca]
10 Lut 2021 o 16:19
Przedmówczyni radzę mimo wszystko zmienić jej płytę, kiedy
cenzura, jaką giganci społecznościowi nałożyli na Donalda Trumpa, spotkała się z oburzeniem na całym świecie. Twitter usunął wpisy byłego prezydenta USA (jeszcze w czasie jego urzędowania) i zamknął jego konto. Materiały publikowane przez Trumpa usuwały także Facebook i YouTube.

Ja zamykając w/wym. dostęp do mojego konta upomniałam się wyłącznie o godność Zmarłej Mamy oraz wszystkich dlań tożsamych :(
---
24 Lis 2023 o 08:48
Alleluja! Alleluja! Po trzykroć alleluja! Bramki, maksymalnie utrudniające przepływ komunikacyjny na (nomen-omen) Wiejskiej, zostały - Bogu Najwyższemu dzięki! - po wiek wieków zniesione!

Na Long Island /USA, stan NY/,

gdzie łeb w łeb po sąsiedzku mieszkają wszystkie rasy i narody świata,

NIE MA żadnych płotów, żadnych ogrodzeń, żadnych blokad, żadnych barier, żadnych utrudnień.

I zgadnijcie, Kochani, kto rządzi w stadzie osłów /w roju pszczół, w ławicy śledzi, w stadzie szpaków etc., etc./?

Wcale nie ogier! Nie królowa!

Rządzi d e m o k r a c j a!
24 Lis 2023 o 14:46
Jestem zablokowany na tym portalu przez trójkę poetów: gruszkę - której wiersze są dla mnie prawdziwym odkryciem - przez befanę i przez rozara. Pytam się, za co? Żeby nie było: ja nikogo nie zablokowałem.
02 Gru 2023 o 09:34
Pora zrozumieć: żyjemy nie za caratu, nie za okupacji i nie za Bieruta. Blokady i zamykanie czytelnikom ust są już nie z tej ziemi! Jeżeli gruszka, befana, rozar i im podobni nas nie odblokują, bbędziemy swoje komentarze umieszczać jako osobne własne teksty, więc tak czy owak "się" wypowiem, i ludzie to przeczytają. W wolnej unijnej Polsce nie ma już miejsca na zamordyzm.
03 Gru 2023 o 09:04
Na zamordyzm miejsca nie ma,
Bo się kręci nasza Ziemia,
A to wszystko zmienia.

Czas to już zrozumieć,
Kumo i kumoszko oraz kumie!
03 Gru 2023 o 15:43
belino napisał:
Pora zrozumieć: żyjemy nie za caratu, nie za okupacji i nie za Bieruta. Blokady i zamykanie czytelnikom ust są już nie z tej ziemi! Jeżeli gruszka, befana, rozar i im podobni nas nie odblokują, bbędziemy swoje komentarze umieszczać jako osobne własne teksty, więc tak czy owak "się" wypowiem, i ludzie to przeczytają. W wolnej unijnej Polsce nie ma już miejsca na zamordyzm.

Aha? link

Że nie wspomnę o Oskarze Szafarowiczu... Tolerancyjni qźva jak ubole.
---
04 Gru 2023 o 14:45
Co ma nam wszystkim do powiedzenia ktoś, kto nie tylko mni3 zamknął usta? Zwracam się z tym pytan8em wyłącznie do tych piszących i komentujących, którzy mnie nie zablokowali.
strona 2 z 2
« < 12
© 2010-2016 by Creative Media