Autor | Kreatywne pisanie |
| 03 Lis 2012 o 12:33 Od tygodnia pracuję nad szkicem o kreatywnym pisaniu, raczej z pozycji czytelnika książek na ten temat niż własnego autorytetu. ;) Zamieszczę go w dziale "poradniki". Ciekawa jestem, czy znajdą się czytelnicy. I czy nie oburzą się, mówiąc, że można pisać z duszy, nie wiedząc nic o żadnych planach, przesłaniach itd.
Ponieważ wykorzystuję do tego sporo książek wydanych w Niemczech na temat warsztatu pisarza, a w tym momencie nie chcę pisać niczego obszernego, wybieram z nich najważniejsze rzeczy. Nie wiem, czy mój tekst wyda się spójny. Bardzo proszę o uwagi, tu na forum, albo pod tekstem. Ponieważ jest to szkic, zawsze będę mogła go rozszerzyć i dopracować, jeśli będzie taka potrzeba z mojej czy obcej strony. Szkic będzie miał kolejność, bo widzę go jako całość, ale zamieszczać będę po kolei krótkie teksty. Pozdrawiam publixowiczów. | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 03 Lis 2012 o 20:39 Również czekam na tę publikację. Trzeba ciągle szkolić swój warsztat. Może też ożywi się forum dzieki temu... | |
| 04 Lis 2012 o 13:50 Jak już pisałem w komentarzu, oczekuję czegoś wspaniałego, a Autorka niewątpliwie potrafi to zrobić. Mam natomiast uwagę do wypowiedzi Wojtka81. Szkolić to można kogoś lub siebie, a warsztat można doskonalić, rozwijać, wzbogacać itp., ale na pewno nie szkolić.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 05 Lis 2012 o 16:36 Dzięki za uwagę:) | |
| 06 Lis 2012 o 13:42 Również dziękuję, ale od warunkiem, że moje uwagi zostaną uwzględnione. Janko--- Jan Stanisław Jeż | |
| 07 Lis 2012 o 06:53 To oczywiste, że powyższą uwagę traktuję jako dobrą radę, element doskonalenia warsztatu:) | |