Autor | wymyślamy tytuł antologii - zabawa pokonkursowa |
| 25 Lut 2013 o 13:07 Każda z propozycji była ciekawa, ciężko było się zdecydować:) Teraz już tylko czekać, aż antologia będzie wydana, nie mogę się doczekać;) | |
| 25 Lut 2013 o 19:41 i znowu Przegrałem. niech Pani wymyśli kiedys Konkurs, ale taki, abym Go wygrał. dziekuje. aha. a jak tą Anatologię można dostać? z ochotą bym sobie Ją poczytał, czytał... dz--- 1 Spacer prozy poetyckiej, pod redakcją pisarza anelehd, mistrza Słów nieprzypadkowych | |
| 25 Lut 2013 o 20:51 Gratulacje! | |
| 26 Lut 2013 o 07:41 anelehd napisał: a jak tą Anatologię można dostać? dz
Wersja papierowa będzie do kupienia wysyłkowo na www.mybook.pl, wersja elektroniczna (pdf, epub, mobi) do pobrania za darmo. Wszystkie informacje podam szczegółowo, jak już książka/ebook się ukażą.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 26 Lut 2013 o 12:22 Oczywiście bardzo się cieszę, że antologia otrzyma zaproponowany przeze mnie tytuł opowiadania Ewy. Muszę jednak przyznać, że i inne propozycje były bardzo dobre. :) | |
| 26 Lut 2013 o 17:10 Ważne, że będzie można dostać papierowe wydanie antologii - na pamiątkę i na dowód dla bliskich, że jednak coś z tego pisania można osiągnąć!:) | |
| 26 Lut 2013 o 17:20 znowu Gafę strzelilem. to ta Anatologia, w interesującej mnie wersji papioerowej, bedzie dostepna, tylko dla Tych, co swoja Tworczoscia są Tam. a co z tymi Nieudacznikami, takimi jak ja, co nic z tego pisania nie osiągneli?--- 1 Spacer prozy poetyckiej, pod redakcją pisarza anelehd, mistrza Słów nieprzypadkowych | |
| 26 Lut 2013 o 21:45 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy głosowali na tytuł mojego opowiadania. Czuję się bardzo wyróżniona, tym bardziej że pozostałe propozycje były naprawdę ciekawe. | |
| 26 Lut 2013 o 23:36 tonący się nawet Pokrzywy zlapie. dla pewnosci, Plywanie u mnie jest na poziomie tzw.Pieska. obawiam sie Wody, i raczej do Niej sie zblizam. no to do Raboty. sprobuje zatem, odwrocic Losy Konkursu. czy przypadkiem to "ci", nie powinno byc z Wielgiej Litery?--- 1 Spacer prozy poetyckiej, pod redakcją pisarza anelehd, mistrza Słów nieprzypadkowych | |
| 26 Lut 2013 o 23:39 nie zblizam. mialo byc. a jak juz jestm Tam, to drżę cały. nie. nie z zimna, ale jak galareta się telepię ze Strachu.--- 1 Spacer prozy poetyckiej, pod redakcją pisarza anelehd, mistrza Słów nieprzypadkowych | |