Autor | Antologia 'I życzę ci, żeby...' w serwisie Lubimy Czytać |
| 17 Kwi 2013 o 00:25 Hej! Dodałam antologię oraz KAŻDEGO AUTORA do serwisu Lubimy Czytać. Niektórzy już byli w serwisie:) Niektórym dodałam ich inne książki, które wydali.
Jeśli ktoś chciałby dodać informację o sobie, jako autorze, zdjęcie, datę i miejsce urodzenia, inne wydane książki etc. to proszę o kontakt na PW.
Ponadto proszę założyć sobie konto w serwisie, ocenić więcej niż jedną książkę (bo to widać, że ktoś jest tylko w tym celu, żeby ocenić jedną pozycję, a przecież sporo czytamy) i zostać czytelnikiem antologii (kliknąć ocenę). Przyda się trochę promocji naszemu zbiorkowi, prawda? :) | |
| 17 Kwi 2013 o 07:50 Świetny pomysł. Antologia jest już również w Biblionetce:
--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 17 Kwi 2013 o 10:27 wspaniały pomysł dziękuję serdecznie :)--- Bądź kowalem swego losu. | |
| 17 Kwi 2013 o 10:36 Oj, proszę tylko o poprawienie literówki w opisie na Lubimy Czytać" - jest "ostały" zamiast "zostały".--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 17 Kwi 2013 o 12:28 :) Dobry pomysł na promocję. Tym bardziej, że korzystam z tego portalu :)--- Czytać i podróżować, to żyć wielokrotnie :D | |
| 17 Kwi 2013 o 18:22 Witam wszystkich. Bardzo się cieszę, że pojawiła się antologia. Dobrze, że jest możliwość promocji tego tomiku. Za co serdecznie dziękuję. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.--- Regina Orzechowska - Świnoujście | |
| 17 Kwi 2013 o 23:10 lotta napisał: Oj, proszę tylko o poprawienie literówki w opisie na Lubimy Czytać" - jest "ostały" zamiast "zostały". Zrobione :) | |
| 17 Kwi 2013 o 23:11 lotta napisał: Świetny pomysł. Antologia jest już również w Biblionetce: Widziałam :) Czy to Pani jest Morelką? :) | |
| 18 Kwi 2013 o 00:53 Założyłam stronę książki na facebooku. Zapraszam do polubiania
Jeśli ktoś chce zostać moim znajomym, to zapraszam, mój profil:
Mogę każdemu autorowi dać uprawnienia menadżera strony i będzie zapraszać swoich znajomych do polubienia. | |
| 18 Kwi 2013 o 06:49 Antologia jest także do pobrania na virtualo:
W ciągu jakichś 2 tygodni powinna pojawić się w poniższych serwisach:
Merlin.pl empik.com ebook.pl gandalf.com.pl nakanapie.pl libranova.eu inbook.pl legimi.com inbook.pl traffic-club.pl--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 18 Kwi 2013 o 21:36 Świetna wiadomość! Rozsyłajmy wici! :) | |
| 21 Kwi 2013 o 10:02 Pani_Wu napisał: Świetna wiadomość! Rozsyłajmy wici! :) Tak świetna wiadomośc. Oczywiście, podziękowania za Twój wkład promocyjny :)--- Czytać i podróżować, to żyć wielokrotnie :D | |
| 21 Kwi 2013 o 12:13 Wielkie dzięki za promocję, Pani Wu! Zwłaszcza, że pojawiły się tam też nazwiska (lub pseudonimy) autorów, a tego nie zauważyłam na stronie Mybook. Pozdrawiam serdecznie :) | |
| 21 Kwi 2013 o 20:33 Jest naprawdę dobra promocja, teraz tylko czekajmy na pierwsze opinie... | |