Autor | Każdy pretekst może być dobry |
| 29 Kwi 2013 o 20:35 5 marca ubiegłego roku Cristtim zamieściła tekst "Jak pozyskać osobistego wroga", do którego następnego dnia wpisałem komentarz, chwaląc Autorkę za pomysł oraz formę, a jednocześnie wskazując kilka popełnionych błędów. Autorka grzecznie, zresztą robi to zawsze, podziękowała za komentarz i wskazane błędy. I nagle dzisiaj, czyli po roku i prawie dwóch miesiącach, tekst ten wraz z komentarzem stał się dla jednej z komentatorek pretekstem do wytoczenia przeciw mnie kolejnych armat. Podziwiam przenikliwość i dociekliwość, lecz nad refleksem należałoby chyba popracować. W steku insynuacji kolejny raz przeczytałem, że kiedyś z ową osobą byliśmy blisko zaprzyjaźnieni, ale moje reakcje oraz uwagi do jej tekstów były nieadekwatne. Komunikuję więc, że nie byliśmy, nie jesteśmy i nigdy nie będziemy zaprzyjaźnieni. Pragnąłbym natomiast, by ta moja wypowiedź była ostatnią wymianą zdań między nami. I mam nadzieję, że moje marzenie się spełni.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 29 Kwi 2013 o 22:37 nie znajac szczegolow. moim zdaniem, w tym emocjonujacym, zdecydownie sentymentalnym, prawie... Milosnym sporze, Niewiasta wyglada na...
a. zdradzoną. b. porzuconą. c. rzeczywistości odebraną.--- 1 Spacer prozy poetyckiej, pod redakcją pisarza anelehd, mistrza Słów nieprzypadkowych | |
| 29 Kwi 2013 o 22:42 moze jeden Wyraz o drugiej Stronie.
a.wije sie. b broni sie. c dwoi sie. d troi sie. e.na oko, unika Jej Kontroli.--- 1 Spacer prozy poetyckiej, pod redakcją pisarza anelehd, mistrza Słów nieprzypadkowych | |
| 29 Kwi 2013 o 22:45 Madame Cristtim widzi Pani, komentuje wszysto, co sie rusza, i nawet nie rusza juz.--- 1 Spacer prozy poetyckiej, pod redakcją pisarza anelehd, mistrza Słów nieprzypadkowych | |