Autor | Możliwość zamieszczania swoich tekstów |
| 17 Maj 2013 o 15:37 Chcę zgłosić administratorowi pewien problem. Od około miesiąca mam trudności z dokonaniem jakichkolwiek wpisów, co zmusza mnie niemal do ekwilibrystycznych zabiegów. W każdej sytuacji, gdy chcę wpisać nowy tekst, skomentować teksty innych osób, wpisać prywatną korespondencję lub wypowiedzieć się na forum, zawsze pojawia się na żółtym tle w ramce tekst następującej treści: "Autor luciusannaeusmartin Tytuł DZIECI (You Tube) Gatunek poezja wyświetleń 273 Średnia ocen 5,00". Informacja ta sytuuje się zawsze na kursorze i uniemożliwia mi wpisanie czegokolwiek. Być może nieświadomie kliknąłem na jakąś pozycję, a może są to jakieś nieczyste moce inspirowane przez domorosłego hakera. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś ułatwił mi wyjście z tej sytuacji. Dziękuję.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 17 Maj 2013 o 22:02 A to numer! Współczuję i mam nadzieję, że wkrótce znajdzie się jakieś lekarstwo na tę przypadłość. | |
| 18 Maj 2013 o 11:05 Będziemy sprawdzać, co się da zrobić. Problem nietypowy, na żadnym z naszych komputerów coś takiego nie występuje, nikt inny tez na razie nie zgłaszał takiego dziwoląga.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |