Autor | Tak na początek |
| 27 Sie 2013 o 23:16 Dzień dobry, a może raczej dobry wieczór, bo niedawno minęła 23.00 :-) Dzisiaj znalazłam to miejsce i postanowiłam stworzyć tu profil dla moich uczniów :-) Pracuję w szkolnej bibliotece i mam nadzieję, że znalazłam dobre miejsce do prezentacji twórczości tych młodych ludzi :-) Pozdrawiam serdecznie :-) | |
| 28 Sie 2013 o 07:37 library1gim napisał: Pracuję w szkolnej bibliotece i mam nadzieję, że znalazłam dobre miejsce do prezentacji twórczości tych młodych ludzi :-) Pozdrawiam serdecznie :-)
Witamy, świetny pomysł! Myślę, że w tym przypadku pod zamieszczonymi utworami warto podawać, że są to jeszcze uczniowie, a publikacja zamieszczane są w ramach prowadzonych w szkole zajęć. Komentatorzy będą wtedy świadomi, że oceniają osoby stawiające pierwsze kroki w literaturze.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 28 Sie 2013 o 09:41 Dziękuję lotta, tak zrobię :-) | |
| 08 Lip 2014 o 12:27 Ja właśnie chodzę do gimnazjum ,piszę już od 5 klasy i dużo czytam. Nie którzy uważają ,że przeczytałam całą bibliotekę :-) | |