Autor | Proszę nie zaśmiecać serwisu |
| 25 Paź 2013 o 07:56 Wszystkie wątki "śledcze" w stylu "a ten napisał na mnie tak, to ja mu odpowiedziałam tak, to on mi potem złośliwie dał minusa" będą usuwane.
Jatka następnie przeniosła się do działu z utworami jako pseudofelietony i pseudofraszki - z literatura nie ma to nic wspólnego, a delikatnie przypomnę, że to jest serwis literacki. Komentarze zaczęły schodzić poniżej pasa - dosłownie. Jest to niedopuszczalne. Szkoda waszego czasu, wzięłam wirtualne nożyce w garść i będę ciąć. Może w końcu ochłoniecie.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 28 Paź 2013 o 07:33 Piorko - nie widzę potrzeby informowania, czyje utwory/posty zostały pousuwane. Po co tu jeszcze pręgierz robić?--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 28 Paź 2013 o 08:46 lotta napisał: Piorko - nie widzę potrzeby informowania, czyje utwory/posty zostały pousuwane. Po co tu jeszcze pręgierz robić?
A ja widzę i nie tylko ja bo również Janko i Hardy, ponieważ po komentarzu wrzos10 można odnieść mylne wrażenie, że to nie jej 3 teksty zostały zablokowane. | |