Autor | Zdjęcia na publiXo |
| 18 Gru 2013 o 08:27 Po dyskusji z Winterolmostover, w wątku obok na temat konkursu fotograficznego, mam pytanie: czy byłaby możliwość dodania nowej kategorii w twórczości - "Wasze fotografie"? :) | |
| 19 Gru 2013 o 11:52 Może po prostu rozszerzymy opis działu pod nagłówkiem, w tej chwili brzmi "Miejsce na dyskusje o utworach zamieszczonych w serwisie". Tytuł też można by zmienić np. na Wasza twórczość - nie tylko literacka. Oddzielny dział chyba nie jest niezbędny. Szczególnie że większość dyskusji stricte literackich odbywa się nie na forum, a bezpośrednio pod utworami. Tu faktycznie mogłoby być miejsce na rozmowy o innych działaniach twórczych.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 14 Maj 2018 o 19:08 ... już wiele lat minęło, to marny znak - więc jak to mam ocenić, powiedz - jak? ...--- Honoru nie wystarczy zadeklarować, podlega on udowodnieniu w sytuacji, która pozwala na weryfikację według norm moralnych danej społeczności. (z sieci) | |
| 14 Maj 2018 o 20:26 Spokojnie. Możemy wrócić do tematu. Zależy Tobie, zależy mnie, a może jeszcze ktoś zechce zaprezentować swoje artystyczne zdjęcia lub piękną grafikę, albo malarstwo?
Spróbuję to załatwić :) Trochę cierpliwości, bo muszę najpierw z Lottą coś uzgodnić, a przede wszystkim uzyskać Jej zgodę. | |