Autor | Sortowanie tekstów, SoundCloud 'Embed code' |
| 13 Cze 2014 o 16:10 Hallo lotto,
czy nie udałoby się wprowadzić sortowania tekstów (wg. daty lub alfabetycznie) w rubryce "Moje utwory" => "Zawartość zbioru".
Prawdopodobnie moja lista jest już zbyt długa i kolejne wierszydła lądują na prywatnych lotniskach, które trudno odszukać :)
Mam problemy z wrzuceniem "Embed code", co nigdy mi się nie zdarzało. Czyżby coś się zmieniło?
Byłbym wdzięczny za radę i czyny :)--- Errare humanum est in errore perseverare stultum. | |
| 16 Cze 2014 o 12:32 Będzie przejrzane, co tam się dzieje. Proszę o cierpliwość. Cały serwis jest świeżutko po przeprowadzce na nowiutki, pachnący świeżością serwer :-) Mogą się jeszcze przytrafiać pojedyncze usterki.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 29 Cze 2014 o 14:12 "Embed code" nadal nie funkcjonuje, czy jest jakaś nadzieja?--- Errare humanum est in errore perseverare stultum. | |
| 29 Cze 2014 o 15:04 Tu akurat nie u nas się "zepsuło". SoundCloud wprowadził zmiany u siebie, Trzeba wkleić zawartość pola "Code & preview" z zakładki "Embed", a nie jak dotychczas z okienka "Share".
Co do sortowania, to istnieje możliwość samodzielnego ustalania kolejności przez użytkowników (zakładka "moje utwory", strzałki zielona i czerwona po lewej stronie każdego tytułu). Domyślnie nowe utwory lądują na końcu.
Nie wprowadzamy innego porządkowania, bo często w zbiorze istotna jest kolejność (np. rozdziały powieści) i nieopatrzne ustawienie alfabetycznie mogłoby komuś rozwalić cały zbiór.
Jeśli jest jakiś problem, to proszę o dokładniejsze opisanie, bo uwaga o lotniskach nie do końca jest dla mnie jasna :-)--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 02 Lip 2014 o 12:01 Zrozumialej powiedziawszy, nowe utwory nie lądują (niestety)na końcu. Wybierają sobie przypadkowe miejsca, które trzeba mozolnie (przy długiej liście)odszukiwać.
Jak się ma sprawa "Code" z YouTube? Przesłałem Ci dwa przykłady na priv.
Serdeczności--- Errare humanum est in errore perseverare stultum. | |
| 14 Wrz 2014 o 14:48 Mnie też trochę przeszkadza, że w pewnym momencie w masce "Moje utwory" mam zupełnie inną kolejność. Ustawiam od nowa, ale po jakimś czasie znowu wszystko jest inaczej. Jeśli to nie do uniknięcia, to trudno. Ale jeśli jest jakiś sposób na trwały zapis kolejności, to mnie on interesuje. | |