Autor | Nowi uczestnicy |
| 03 Mar 2015 o 22:59 To tylko cytat z dzisiejszych komentarzy pod wierszem "Drzwi": bobo , 3 godz. temu (19:06) Dziękuję Rozarze za informację, którą przesłałeś na mój adres poczty internetowej. Na poemie jestem skrobipiórkiem a tutaj bobo.Miło że tu zawitałeś, a co było tego powodem to obaj wiemy ...wszystko będzie ok avatar 0 + - Rozar (autor), 2 godz. temu (20:41) A więc witaj Bobo. Przydało by się poprzeć Cytrę oraz Ptaka bo jeżdżą po nich. Oczywiście tylko ci związani z administracją portalu. Naginają rzeczywistość i zwyczajnie obrażają . Gryzipiórku czasami trzeba stanąć i powiedzieć - jak pisał Herbert ,, mogliśmy odwrócić głowę - wyszydzić szyderstwo " Ale oczywiście na nalegam. Miło cię tu widzieć - dobrze że kogoś już tu znam. | |
| 03 Mar 2015 o 23:01 I pod tekstem prozą "Śpiewanie z Dziadziem i Sulą": Rozar , 52 min. temu (22:08) Nawet fajne - przydało by się zaprosić na publixo.pl ciekawych poetów. Zapraszam administratora do rozmów.
Naprawdę nie rozumiem tego wejścia Rozara. | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 04 Mar 2015 o 12:59 No, proszę! Następny miłośnik "gorzkich żali", bo ledwo się pojawił na PubliXo ( nie witając się nawet), a już Administracja musiała usunąć tekst, który wkleił, i który nie był jego autorstwa. | |
| 04 Mar 2015 o 16:05 Małe info dla nowych uczestników: 1. Nie istnieje coś takiego jak osoby związane z administracją portalu. Jedynym adminem jestem tu ja. 2. Tzw. zaufani recenzenci zostali zaproponowani, na moją prośbę, przez uczestników Publixo:
3. Przypominam, że publikujemy tu wyłącznie teksty własne - wklejanie cudzych jest niedozwolone, nawet przy podaniu autora. Jak chcecie się koniecznie czymś podzielić, podawajcie na forum link do źródła.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |