Autor | Moje spotkania w Krakowie, 25 i 26 października 2015. |
 | 27 Wrz 2015 o 12:03 Zapraszam na spotkanie autorskie ze mną na 19. Międzynarodowych Targach Książki w Krakowie (Expo Kraków, ul.Galicyjska 9), w niedzielę 25 października 2015, o godzinie 13:20. W stoisku wydawnictwa Novae Res będę promował moją książkę "Syberia, inny świat".
Dzień później, w poniedziałek 26 października o g.19:00, mam zorganizowane spotkanie w Krakowie Rynek Główny 27, w Klubie Podróżników w Piwnicy pod Baranami. Temat - Syberia. Zapraszam tych, którzy mogą i chcą się ze mną zobaczyć :) | |
 | 27 Wrz 2015 o 15:00 Szkoda, że nie mogę skorzystać, bardzo chętnie wzięłabym udział. Życzę udanej akcji promocyjnej, miłych spotkań z czytelnikami. | |
 | 06 Paź 2015 o 05:49 Gdyby to był Wrocław, a nie Kraków, na pewno bym z propozycji skorzystał. Życzę sukcesów!--- Jan Stanisław Jeż | |
 | 06 Paź 2015 o 12:02 I jak tu nie narzekać, że czasem Polska jest za mała, ale czasem... za duża. Ech, te odległości :) Pozdrawiam, Lilly i Janko. Życzę Wam dalej twórczego pióra :) | |
 | 07 Paź 2015 o 13:11 Ho, ho! Hardy! Targi Książki, a później Twoje autorskie spotkanie w Piwnicy Pod Baranami! Super! Gratulacje i owocnych spotkań autorskich :) | |
 | 09 Paź 2015 o 13:57 Dziękuję, Piórko :) Może kiedyś będę miał spotkanie bliżej Ciebie... wtedy będziesz mogła zaglądnąć :) | |
 | 28 Paź 2015 o 13:32 Do Krakowa przybyłem, spotkania odbyłem, do domu już wróciłem. Było interesująco, bardzo miło spędziłem weekend :)
Króciutkie relacje i kilka fotek można znaleźć na FB: na mojej stronie, wydawnictwa Novae Res (19 MTK) i Klubu Podróżników Śródziemie (Piwnica pod Baranami) w "nadchodzące wydarzenia" -> "minione wydarzenia". | |
 | 29 Paź 2015 o 06:18 Hardy, serdecznie Ci gratuluję. Ty ucztowałeś literacko w Krakowie, a w całym kraju wtedy się działo, oj działo.--- Jan Stanisław Jeż | |
 | 30 Paź 2015 o 00:56 Hardy, gratuluję. A Piwnica pod Baranami mówi wszystko. I jeszcze te zdjęcia. :)--- kaska137 | |
 | 30 Paź 2015 o 11:36 Janko, Kaska, dzięki.
Działo się w kraju, działo. Spełniłem obywatelski obowiązek, ale ile się nachodziłem, aby po zmierzchu znaleźć lokal wyborczy :)
Spotkanie w Piwnicy pod Baranami było dla mnie miłym przeżyciem. Świetni i bezpośredni organizatorzy, zainteresowani tematem licznie przybyli słuchacze... czegóż chcieć więcej? Spowodowało to wydłużenie czasu mojej prelekcji, a następnie, już w małej grupie, dłuuugą nocną pogawędkę o innych krajach i zwyczajach :) | |