Autor | Pojawił się i znikł |
| 27 Lis 2015 o 21:42 Przed kilkunastoma minutami pojawił się na portalu niesamowity tekst niebywale skromnej bdc. Szkoda że tak szybko został usunięty, gdyż prawdopodobnie niewiele osób zdążyło go przeczytać, bowiem tylu bzdur w tak krótkiej treści dawno nie widziałem i nie czytałem. Był to przyczynek do prawdziwej uczty intelektualnej. Ale zdążył go ocenić inkwizytor Bartymeusz, a nawet nazwać mnie cymbałem. Radzę inkwizytorowi spojrzeć w lustro. Niezwykle skromnej bdc bardzo dziękuję za chęć przekazania mi prezentu, chociaż wierzę, że nie miałaby to być zatruta strzała, a płynący z głębi serca podarunek. Podobną ofertę otrzymała też Piórko, ale domniemywam, że nie zdążyła przeczytać tego cudeńka, ale mam nadzieję, że też podziękowałaby za szczerą chęć obdarowania.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 27 Lis 2015 o 21:44 Nie po to zniknęłam ten tekst, żeby wywlekać teraz, co w nim było, OK?--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 27 Lis 2015 o 22:29 janko napisał: Przed kilkunastoma minutami pojawił się na portalu niesamowity tekst niebywale skromnej bdc. Szkoda że tak szybko został usunięty, gdyż prawdopodobnie niewiele osób zdążyło go przeczytać, bowiem tylu bzdur w tak krótkiej treści dawno nie widziałem i nie czytałem. Był to przyczynek do prawdziwej uczty intelektualnej. Ale zdążył go ocenić inkwizytor Bartymeusz, a nawet nazwać mnie cymbałem. Radzę inkwizytorowi spojrzeć w lustro. Niezwykle skromnej bdc bardzo dziękuję za chęć przekazania mi prezentu, chociaż wierzę, że nie miałaby to być zatruta strzała, a płynący z głębi serca podarunek. Podobną ofertę otrzymała też Piórko, ale domniemywam, że nie zdążyła przeczytać tego cudeńka, ale mam nadzieję, że też podziękowałaby za szczerą chęć obdarowania.
To nie były prezenty, a pieniądze przelane na konta obdarowanych :-D :-D :-D
Nader skromna b_d_c wie, co to znaczy ochrona danych osobowych, dlatego te dane osobowe zachowałaby dla siebie.
A kasa dlatego, ponieważ skromna b_d_c nie orientuje się w gustach, więc wzorem współczesnych weselników woli dać gotówkę.
Ale jak nie to nie :-D Łaski bez względnie posiłkując się słynnym powiedzonkiem Sablika (Sabały) Krzeptowskiego:
"W Panu Bogu nadzieja, w torbie syr..."
Szczególnie "syr" :-D :-D :-D
Alem się obśmiała :-D Niczym jaka mrówka :-D--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
| 27 Lis 2015 o 22:33 Idźcie wreszcie spać. Dobranoc.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 27 Lis 2015 o 22:34 lotta napisał: Idźcie wreszcie spać. Dobranoc.
:-D :-D :-D
Serdecznie :-D--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
| 28 Lis 2015 o 09:07 Nader skromna i niewątpliwie prawdomówna bdc prawdopodobnie przez pomyłkę znowu skłamała. Nie proponowała mi gotówki, a "Janka wędrowniczka". W przypadku Piórka też nie była to kasa.--- Jan Stanisław Jeż | |