Autor | Witam Wszystkich |
| 13 Sty 2016 o 22:16 Witam wszystkich uczestników grupy. Za namową bliskiej mi osoby zarejestrowałem się na portalu, aby móc uczestniczyć w życiu społeczności publixo. Od czasu do czasu pozwolę sobie coś napisać, wiec proszę o opinie, komentarze i uwagi. Pozdrawiam, adamino--- nosce te ipsum | |
| 13 Sty 2016 o 22:40 Obawiam się, iż łatwo tu nie będzie ;) Dlatego nie będzie, ponieważ niegdyś wielce przyjazne PubliXo aktualnie przemieniło się na nader drapieżne PolityXo :} Jeżeli jesteś po stronie "Onych", to nic ino przez tychże (niekompetentne) klepanie po ciemieniu. Po stronie - za wedle "Onych" - chwilowo wygranych: będzie Ci dopiero pod górkę ;)
Wszak głowa do góry :))) (S)próbuj :))) and good luck :-D czego Ci najserdeczniej życzy - wielce skromna b-d_c :-D
Przyjaźnie :)))--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
| 14 Sty 2016 o 12:53 adamino napisał: Witam wszystkich uczestników grupy. Za namową bliskiej mi osoby zarejestrowałem się na portalu, aby móc uczestniczyć w życiu społeczności publixo. Od czasu do czasu pozwolę sobie coś napisać, wiec proszę o opinie, komentarze i uwagi. Pozdrawiam, adamino
Dzień dobry, Adamino :)
Pozdrawiam, życzę weny twórczej i powodzenia na PubliXo :) | |
| 14 Sty 2016 o 14:31 Pisz, publikuj i korzystaj z merytorycznych uwag, Adamino. Powodzenia :) PS. Jak czytasz, różnie uczestnicy witają. Czasem bardzo "skromnie". Nie przejmuj się tym, posługuj się własnym rozumem. | |