Autor | Witam wszystkich |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 28 Wrz 2017 o 16:23 Witaj, Tadeuszu :)
Czytaj, pisz i baw się dobrze.
ps. lubimy tu limeryki. | |
| 28 Wrz 2017 o 21:32 Witaj, Tadeuszu. Rozgość się, czytaj, pisz. Poczytam Twoje limeryki:) | |
| 29 Wrz 2017 o 10:03 Tadeusz napisał: Cześć Piorko,
Miło jak ktoś zareaguje na czyjeś powitanie. Cieszę się że to właśnie Ty. Ja też jestem z Dolnego Śląska, Widzę, że jesteś tu już zadomowiony i masz spore pisarskie doświadczenie. Chętnie pozostanę z Tobą w kontakcie jeśli się zgodzisz. Trochę jestem tu trochę onieśmielony.
Tadeuszu, jestem kobietą :) Nie mam pisarskiego doświadczenia. Po prostu, coś tam sobie tworzę i nazywam to wierszydełkami :) Traktuję jak zabawę. Oczywiście, zgadzam się na kontakt.
.
Pozdrawiam | |
| 29 Wrz 2017 o 13:56 Tadeusz napisał: Dzięki za miłe powitanie. Jestem pod wrażeniem pana dorobku literackiego. Chętnie zapoznam się z Pana wydanymi utworami. Ebook - "Syberia, inny świat" już zamówiłem.
Hmm... dorobek nieduży, ale stopniowo się powiększa :) Doszły w ostatnim czasie dwie antologie i almanach, ale skupiam się ostatnio na beletrystyce. W listopadzie ukaże się trzecia proza "Wileńszczyzna w miniony czas". Wspomnień mam multum więc... starczy pisaniny na długo. Może też spróbujesz? Może coś wyjdzie? Kilka lat temu, oprócz "rymowanek", zacząłem od krótkich, wspomnieniowych opowiadań. Spodobały się wielu ludziom i namówili mnie, abym spróbował zamykać to w większych całościach. I tak poszło... Nawet najdłuższa droga rozpoczyna się od pierwszego kroku. | |
| 29 Wrz 2017 o 23:08 Tadeusz napisał: Nie mam takich ambicji. Na razie jestem na etapie "rymowanek". Mam kilka limeryków, które chciałem tutaj opublikować, ale obawiam się, czy nadają się do publikacji. Jeżeli mógłbym jeden z nich przesłać na Twoją skrzynkę do wstępnej oceny, byłbym wdzięczny.
Trochę limeryków napisałem, ale nie jestem aż tak wielkim znawcą. Na PubliXo znawcą jest Janko. Wyślij do niego, na pewno nie odmówi opinii :) Możesz oczywiście wysłać i do mnie, ale rzadko jestem na portalu. Mogę ocenić Twoje limeryki, ale nie traktuj mojej opinii jako wiążacej, tylko sugestię. Pozdrawiam :) | |
| 02 Paź 2017 o 14:57 Witam i życzę dobrej weny. | |