Autor | Twórczość (?) |
| 15 Kwi 2018 o 18:03 Czy tylko słowo pisane musi być na tym forum przekaźnikiem naszej twórczości? Bo ja optowałbym za rozszerzeniem spectrum o fotografię i rysunki naszego autorstwa. Oczywiście, pomijam tutaj fotki typu "u cioci na imieninach" . Co na to administracja w osobie LOTTY?--- Honoru nie wystarczy zadeklarować, podlega on udowodnieniu w sytuacji, która pozwala na weryfikację według norm moralnych danej społeczności. (z sieci) | |
| 24 Kwi 2018 o 18:58 Dziwi mnie to bardzo, że nikogo nie interesują inne formy twórczości. A bez pomocy z waszej strony administracja (LOTTA) nawet nie zechce skomentować tematu. Marazm i ...--- Honoru nie wystarczy zadeklarować, podlega on udowodnieniu w sytuacji, która pozwala na weryfikację według norm moralnych danej społeczności. (z sieci) | |
| 14 Maj 2018 o 09:54 Musbron,
już dawno o tym rozmawialiśmy.
| |
| 14 Maj 2018 o 19:18 - i taki właśnie koniec zaprojektowała LOTTA?--- Honoru nie wystarczy zadeklarować, podlega on udowodnieniu w sytuacji, która pozwala na weryfikację według norm moralnych danej społeczności. (z sieci) | |
| 14 Maj 2018 o 20:29 Wpisałam wcześniej nie tam gdzie trzeba. To jeszcze raz:
Spokojnie. Możemy wrócić do tematu. Zależy Tobie, zależy mnie, a może jeszcze ktoś zechce zaprezentować swoje artystyczne zdjęcia lub piękną grafikę, albo malarstwo?
Spróbuję to załatwić :) Trochę cierpliwości, bo muszę najpierw z Lottą coś uzgodnić, a przede wszystkim uzyskać Jej zgodę. | |
| 17 Maj 2018 o 13:43 musbron1945 napisał: Dziwi mnie to bardzo, że nikogo nie interesują inne formy twórczości. A bez pomocy z waszej strony administracja (LOTTA) nawet nie zechce skomentować tematu. Marazm i ...
O tu jeszcze nie byłam, a szkoda. Ciekawie dyskutujecie. Pozdrawiam Bajka37.--- bajka z pozdrowieniami. | |