Autor | prawo do automatycznej publikacji utworów |
| 29 Maj 2018 o 11:39 Jak wiecie, celem ochrony Publixo przed różnego rodzaju spamem utwory nowych użytkowników nie są publikowane od razu, lecz czekają na akceptację admina. Powyższa blokada będzie włączana także osobom, które nagminnie używają utworów jako narzędzia do załatwiania osobistych porachunków lub ponownie próbują zamieszczać teksty wcześniej usunięte przez administrację.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 31 Maj 2018 o 09:53 - czy ja muszę znosić obecność Arsene wszędzie, gdzie tylko się pojawię? Czy też tenże osobnik jest przydzielony przez nieznane mi siły do inwigilacji mnie, jak też prowokowania do ostrzejszej wymiany zdań, prowadzących do bana?!!!--- Honoru nie wystarczy zadeklarować, podlega on udowodnieniu w sytuacji, która pozwala na weryfikację według norm moralnych danej społeczności. (z sieci) | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 01 Cze 2018 o 08:18 LOTTA - na litość boską!!! (jeśli jesteś wierzącą), lub na honor człowieka (a ten zapewne posiadasz) przyjrzyj się uważnie (i rozważnie) poczynaniom użytkownika Arsene chociażby na przykładzie poniższego adresu:
Wielokrotnie już apelowałem do Ciebie z podobnym apelem, Ty jedynie usuwałaś wówczas "skłócony" post, co tylko na pewien czas rozwiązywało problem spokoju na portalu. Ze szkodą oczywiście dla autora usuniętej publikacji.
Arsene bowiem powiela swoje poczynania wielokrotnie (i to nie tylko na tym portalu), aż zmęczony administrator kolejny raz (dla świętego spokoju) usunie następną publikację, którą on sam uważa za szkodliwą dla siebie, lub swojego, politycznego środowiska. To kompletnie nie rozwiązuje problemu, a jedynie zniechęca użytkowników do administracji portalu (w tym wypadku Ciebie), jak i pogłębia nieufność pomiędzy nami, w tak małej przecież, aktywnej społeczności.
Jestem pewien, że zdecydowana większość naszej tu społeczności popiera mój apel o zdecydowane i sprawiedliwe rozwiązanie tej kwestii.
Lecz nie przez usunięcie również i tego tu zapisu ...--- Honoru nie wystarczy zadeklarować, podlega on udowodnieniu w sytuacji, która pozwala na weryfikację według norm moralnych danej społeczności. (z sieci) | |
| 07 Cze 2018 o 08:53 lotta napisał: Jak wiecie, celem ochrony Publixo przed różnego rodzaju spamem utwory nowych użytkowników nie są publikowane od razu, lecz czekają na akceptację admina. Powyższa blokada będzie włączana także osobom, które nagminnie używają utworów jako narzędzia do załatwiania osobistych porachunków lub ponownie próbują zamieszczać teksty wcześniej usunięte przez administrację.
. | |