Autor | Nieznane mi zjawisko |
| 30 Maj 2018 o 16:21 Zetknąłem się dzisiaj z niespotykanym dotychczas zjawiskiem. Wpisałem swój kolejny tekst, ale po kliknięciu na "Zapisz" nie pojawił się wśród "Tekstów". Mogę go znaleźć jedynie w "Moich utworach". A że spotykam się z czymś podobnym po raz pierwszy, pragnę zapytać administratora, czy ma to związek z tym, że: - byłem w dniach 27-29 maja zablokowany; - na 9 ostatnich moich tekstów zamieszcz-onych na publixo w ciągu kilku ostatnich dni aż 6 było wykasowanych; - dzisiaj bardzo wczesnym świtem, trzy godziny po zakończeniu się blokady, zamieściłem kolejny tekst, który rano też przepadł (mieści się on w wymienionych dziewięciu). Będę wdzięczny za wyjaśnienie mi moich wątpliwości.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 30 Maj 2018 o 17:43 Został tymczasowo zmieniony status konta. Zamieszczane teksty są upubliczniane dopiero po akceptacji admina. Tu szersze wyjaśnienie:
Wszystkich uprawiających w utworach personalne dowalanki czeka ten sam los.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 30 Maj 2018 o 20:01 Dziękuję za wyjaśnienie i za status nowicjusza.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 31 Maj 2018 o 14:58 Janko, popatrz na to z drugiej, pozytywnej strony ;-)
... ze statusem nowicjusza, już nikt Ci nie "dowali personalnie", że jesteś "stary i skostniały" :) | |