Autor | Komentowanie |
![](/img/avatars/big/1163.jpg) | 27 Cze 2018 o 12:41 Chciałabym, wiedzieć dlaczego nie wszystkich obowiązuje komentowanie treści wiersza.Temat ten był poruszany tutaj wiele razy i Lotta podkreślała ,że komentarz ma dotyczyć wiersza. Natomiast niejaką befanę, nadal to nie obowiązuje. pod różnymi wierszami znajduję złośliwe uwagi na swój temat.Ktoś o nicku Bajarz pisze bajki o wiedźmach i ropuchach i befana posądza o to mnie.To nie moja wina, że befana identyfikuje się z wiedźmami i ropuchami, ale ja nie jestem Bajarzem i nie chciałabym żeby temu człowiekowi przez głupie posądzenia stała się jakaś krzywda, bo wolno mu pisać o czym chce. | |
![](/img/avatars/big/206.jpg) | 27 Cze 2018 o 14:34 Adelo, nie wiek, kim jest Bajarz. Na pewno nie jestem to ja. A jeżeli Bajarz tak ocenia teksty i wypowiedzi, to z pewnością ma rację. Póki co tzw. dobra zmiana nie wprowadziła jeszcze cenzury myśli, ale tutaj dostrzegam już takie ciągotki. Być może dzisiaj wieczorem lub jutro rano trzeba będzie tak postrzegać rzeczywistość, jak sobie tego życzy administrator. Ale cieszmy się, że jeszcze mamy wolność, w tym wolność myśli i poglądów.--- Jan Stanisław Jeż | |
![](/img/avatars/big/206.jpg) | 27 Cze 2018 o 14:37 Wkradła się literówka. Miało być "nie wiem", a wyszło "nie wiek". Nie wykluczam, że są też inne.--- Jan Stanisław Jeż | |
![](/img/avatars/big/1145.jpg) | 27 Cze 2018 o 15:16 Adela napisał: Chciałabym, wiedzieć dlaczego nie wszystkich obowiązuje komentowanie treści wiersza.Temat ten był poruszany tutaj wiele razy i Lotta podkreślała ,że komentarz ma dotyczyć wiersza. Natomiast niejaką befanę, nadal to nie obowiązuje. pod różnymi wierszami znajduję złośliwe uwagi na swój temat.Ktoś o nicku Bajarz pisze bajki o wiedźmach i ropuchach i befana posądza o to mnie.To nie moja wina, że befana identyfikuje się z wiedźmami i ropuchami, ale ja nie jestem Bajarzem i nie chciałabym żeby temu człowiekowi przez głupie posądzenia stała się jakaś krzywda, bo wolno mu pisać o czym chce.
Dziwnie ten "Bajarz" milczy. Co zamieniły się (zlasowały) mózgi obu autorów oraz - połączony z typową dla wielonickowej użytkowniczki, narracją - sposób obrazowania owego "Bajarza" w babskim biustonoszu "Adeli"?
Istne cuda na kiju!--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
![](/img/avatars/big/1163.jpg) | 27 Cze 2018 o 15:47 Befana, ty ostatnio piszesz wiersze w stylu" wlazł kot na płot i spd" a twoje koleżanki z TWA się zachwycają jakie to obrazowe :) Bajarz nie ma jeszcze pewnie TWA, a o zwierzętach pisać nie może ,bo każdym już byłaś nazwana :)))) | |
/konto usunięte/ | [...] | |
![](/img/avatars/big/1163.jpg) | 02 Lip 2018 o 15:03 Arsen,wystarczy ,że Twoje wierszyki są genialne szkoda tylko , że nikt ich nie komentuje.Nawet nie pofatygowałeś się aby przeczytać od początku o co chodzi, tylko się do mnie przyczepiłeś.Jestem u ciebie zablokowana i będę wdzięczna , kiedy zostawisz mnie w spokoju, a podlizywać się befanie możesz gdzie indziej:) | |
![](/img/avatars/big/1163.jpg) | 03 Lip 2018 o 21:41 Arsene, czytać to ty może umiesz , ale dobrze by było gdybyś przeczytał ze zrozumieniem zanim zaczniesz wypisywać głupoty i pouczać mnie jak się mam zachowywać.Jeśli befana posądziła mnie o posiadanie drugiego konta na portalu, to według ciebie ,zaatakowałam befane na ślepo i bez powodu.Jeśli Już musisz się mieszać, w sprawy które cię nie dotyczą , to naucz się czytać ze zrozumieniem i nie ośmieszaj się. | |
| 04 Lip 2018 o 06:41 Adela napisał: Arsene, czytać to ty może umiesz , ale dobrze by było gdybyś przeczytał ze zrozumieniem zanim zaczniesz wypisywać głupoty i pouczać mnie jak się mam zachowywać.Jeśli befana posądziła mnie o posiadanie drugiego konta na portalu, to według ciebie ,zaatakowałam befane na ślepo i bez powodu.Jeśli Już musisz się mieszać, w sprawy które cię nie dotyczą , to naucz się czytać ze zrozumieniem i nie ośmieszaj się. Nadaremny apel - zero swojej woli--- bronmus45 / trotsiga | |