Autor | Ściana chwały |
| 08 Wrz 2018 o 07:32 Może ktoś sądzi, że jest dumny z umieszczenia go na ścianie wstydu? Ja jestem. Tam akurat nie ma największych portalowych oszołomów i jadowitych kobr z całuśnymi i wazeliniarskimi wpisami. Donosicieli i patafianów ortograficznych. Banowcy wszystkich opcji - łączcie się! | |
| 08 Wrz 2018 o 08:15 Witaj, jesteśmy oboje na prowadzeniu :)
Napiszę później dłuższy komentarz, ale przewiduję, że po nim dostanę znowu medal, tym razem czterodniowy, a chcę dzisiaj skomentować kilka tekstów, więc na razie tylko tyle :) | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 08 Wrz 2018 o 10:12 Piórkowa, to zapewne nie koniec naszej chwały. Chyba że się głąb postara o trwałe wykasowanie :))) Myślisz, że ma aż takie wpływy? :))) | |
| 08 Wrz 2018 o 11:33 Puszczyk, gdybym się dowiedziała, że aż takie, to natychmiast sama bym odeszła :)
Ponad pięć lat tu jestem i trochę poznałam "władzę", żeby nie było - z dobrej, sprawiedliwej strony. Dopiero od marca tego roku jest jakoś inaczej, powiedziałabym... śmiesznie ;-) W tym czasie (ponad 5 lat) z moich rzekomo obrzydliwych tekstów skasowano mi dwa, drugi kilka dni temu, a jeśli się mylę, to proszę o sprostowanie. Nigdy nie byłam banowana, dopiero w ostatnim czasie (ok miesiąca) dostałam trzy razy ban, w tym dwa wiszą na "ścianie" :)
. | |
| 08 Wrz 2018 o 14:05 aaa... zapomniałam! Pogłoski o mojej śmierci są baaaaardzo przesadzone. Mam się dobrze, a zamierzam jeszcze lepiej :)
Ale faktycznie, w testamencie napisałam, że chcę być po śmierci spopielona, więc coś z tą papierową trumną jest na rzeczy, tylko... "nie życz nikomu, co tobie niemiłe", a już na pewno, nie uśmiercaj kogoś za jego życia, bo Pan Bóg nie lubi fanatyków i kto wie komu pierwszemu przyjdzie rozliczać się z uczynków na tym ziemskim padole :)
. | |
| 08 Wrz 2018 o 14:18 LOTTO, użytkownik (patrz poprzedni komentarz) pyta, czy (wcześniej) byłam banowana. Bardzo proszę, odpowiedz użytkownikowi, bo ja z nim nie rozmawiam. | |
| 08 Wrz 2018 o 14:43 Chyba pęknę ze śmiechu! Kto to pisze o poziomie, rozsądku i cynizmie. Niebywale. Piórko, ja też przez wiele lat nie byłem banowany i moje teksty nie były usuwane do kosza. Zaczęło się to w ubiegłym roku wraz z przyjściem wiadomo kogo. Taka jest prawda, taka jest obiektywna rzeczywistość. Przeczytałem też w wywodach owego użytkownika, że wiele osób z publixo odeszło przeze mnie. Prosiłem o ich wskazanie i się nie doczekałem. Jeżeli mnie moja pamięć nie myli, a zazwyczaj nie, to wcześniej Piórko nie była na publixo banowana. I również taka jest prawda i taka obiektywna rzeczywistość!--- Jan Stanisław Jeż | |
| 08 Wrz 2018 o 16:02 Aa, bo jakiś śmieć wpada czasami w wątek. Bywa przy sprzątaniu, że się roztocze unoszą. Jak Twoje wyniki na ścianie chwały, Janko :) | |
| 08 Wrz 2018 o 16:38 janko napisał: Chyba pęknę ze śmiechu! Kto to pisze o poziomie, rozsądku i cynizmie. Niebywale. Piórko, ja też przez wiele lat nie byłem banowany i moje teksty nie były usuwane do kosza. Zaczęło się to w ubiegłym roku wraz z przyjściem wiadomo kogo. Taka jest prawda, taka jest obiektywna rzeczywistość. Przeczytałem też w wywodach owego użytkownika, że wiele osób z publixo odeszło przeze mnie. Prosiłem o ich wskazanie i się nie doczekałem. Jeżeli mnie moja pamięć nie myli, a zazwyczaj nie, to wcześniej Piórko nie była na publixo banowana. I również taka jest prawda i taka obiektywna rzeczywistość!
Nie doczekasz się, Janko, bo takich osób, które rzekomo miałyby odejść przez Ciebie, nie było. Już nie mówiąc, że miałoby ich być wiele...
. | |
| 08 Wrz 2018 o 16:55 a tak a propos (możliwe że mieszkańcy prowincji mogą się nie orientować) kremacji i "papierowych trumien", a konkretnie tekturowych. Przypominam, że tektura to najgrubszy materiał papierniczy.
Ta na zdjęciu nie wygląda zachęcająco. Widziałam dużo ładniejsze, bardzo dobrze imitujące te z drewna... ale przecież i tak wszystko do spopielenia:
. | |