Autor | Propozycja |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 10 Wrz 2018 o 15:05 Przekopywać się pojedynczo nie trzeba, u góry wątku jest numeracja stron, więc można bez problemu przejść do ostatniej.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 10 Wrz 2018 o 15:33 A, faktycznie. Dotychczas w sumie nie było tak rozbudowanych wątków na forum, żeby to przeszkadzało. To ten limerykowy tak się rozrósł. Dowiem się, co się z tym da zrobić.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 10 Wrz 2018 o 15:37 Przecież jest taka możliwość.
Na niebieskim pasku - Forum /ostatnie posty/ moje posty/ po prawej stronie paska.
. | |
| 10 Wrz 2018 o 15:39 piorko napisał: Przecież jest taka możliwość.
Na niebieskim pasku - Forum /ostatnie posty/ moje posty/ po prawej stronie paska.
.
Nawet dla niezalogowanych widoczne są /Nowe posty/
. | |
| 10 Wrz 2018 o 16:19 refluks napisał: Prawdę rzecze piorko. Tako jest. A na dole strony są dzyndzelki nowe teksty i nowe komentarze. Tylko, że gdy we nie klikam, to jakiś zapis komputerowo/łotdowski jest.
Może spróbuj z innej przeglądarki (przy okazji wyczyść ciasteczka, albo lepiej całą historię). U mnie z Firefoxa tego nie ma, są normalne pliki tekstowe.
. | |
| 10 Wrz 2018 o 16:24 refluks napisał: A na dole strony są dzyndzelki nowe teksty i nowe komentarze. Tylko, że gdy we nie klikam, to jakiś zapis komputerowo/łotdowski jest.
To nie są linki do nowych tekstów/komentarzy. Te dzyndzelki to dla używających powiadomień przez tzw. kanały RSS.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 10 Wrz 2018 o 21:50 No dobra, jest ulepszenie, przy numerach stron są podwójne strzałki, które przenoszą odpowiednio na pierwszą / ostatnią stronę wątku.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |