Autor | Puk, puk, to ja... |
| 29 Lis 2018 o 11:21 Serdecznie pragnę się przywitać na nowym dla mnie miejscu :) Nie wiem, jak będę tu odebrany z tym, co chciałbym regularnie publikować, ale - myślę sobie - nie zaszkodzi sprawdzić, spróbować... (najwyżej zabiorę "zabawki" i pójdę sobie, prawda?).
Zacząłem bowiem taki cykl, który na profilu Facebookowym uskuteczniam, polegający na moich własnych, małych komentarzach do wybranych wersetów z Biblii. To takie moje zamyślenia... Jeśli pozwolicie i zaakceptujecie, to miałbym życzenie i tutaj go podawać; zacząłem od tego:
Tak ogólnie to jestem Zbyszek, już po 50-tce; mieszkam w mieście rodzinnym Bolka i Lolka oraz Reksia...
Na tym zakończę to przywitanie; czas na drugie śniadanie ;) Pozdrawiam!--- Ten świat nie jest domem mym - dlatego tęsknię za Domem Ojca w niebie... | |
| 29 Lis 2018 o 18:37 Witaj Zbyszku:) | |
| 29 Lis 2018 o 19:29 Hope napisał: Witaj Zbyszku:) Odwzajemniam powitanie (już w komentarzu pod moim 1-szym wpisie tutejszym się "spotkaliśmy"). Pomyślności :)--- Ten świat nie jest domem mym - dlatego tęsknię za Domem Ojca w niebie... | |
| 29 Lis 2018 o 19:58 Ja - chrześcijanka od Pradziada z krwi, kości oraz wychowania - witam w niskich naszych progach. Pokój niech będzie z nami :) | |
| 30 Lis 2018 o 05:47 emiliapienkowska napisał: Ja - chrześcijanka od Pradziada z krwi, kości oraz wychowania - witam w niskich naszych progach. Pokój niech będzie z nami :)
Powitać, powitać... :) Prosimy na pokoje! Niech się czuje jak u siebie...--- Ten świat nie jest domem mym - dlatego tęsknię za Domem Ojca w niebie... | |
| 30 Lis 2018 o 05:51 Przepraszam za mój nieudany wpis pod wpisem Emilii (jakoś źle go odczytałem, jakoby ona też była tu nowa); chętnie bym go usunął, ale nie można... :(--- Ten świat nie jest domem mym - dlatego tęsknię za Domem Ojca w niebie... | |
| 30 Lis 2018 o 09:11 Dzień dobry :) Miłego publiXowania :)--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 30 Lis 2018 o 09:37 Witaj, Zbyszku, mam nadzieję, że sobie owocnie podyskutujemy :) | |
| 30 Lis 2018 o 12:37 Yakamoz napisał: Witaj, Zbyszku, mam nadzieję, że sobie owocnie podyskutujemy :) Bardzo chętnie i z Tobą i z innymi... Witam wszystkich! Czekam jednak na dopuszczenie do publikacji nowego tekstu; od tego wiele zależy czy tu na dłużej zabawię (gdybym nie mógł pisać tego co mi w duszy gra, to na nic obecność tu ma). :)--- Ten świat nie jest domem mym - dlatego tęsknię za Domem Ojca w niebie... | |
| 30 Lis 2018 o 13:06 Jestem rad, bo mi drugi tekst na publiXo wpadł :)--- Ten świat nie jest domem mym - dlatego tęsknię za Domem Ojca w niebie... | |
| 30 Lis 2018 o 16:59 Ucieszyłem się zakwalifikowaniem do publikacji mojego drugiego tekstu, ale widzę, że raczej nie będzie mi tu dane pisać... :( Wrogość do Biblii oraz mylenie mnie z kimś, kim nie jestem skoczyła na mnie jak jakiś konik polny... hehe--- Ten świat nie jest domem mym - dlatego tęsknię za Domem Ojca w niebie... | |