Autor | z powitaniem |
| 18 Lip 2019 o 09:13 Witam wszystkich. Słowa nic tutaj nie znaczą. Ważne będą czyny, po których sami mnie poznacie. Pozdrowienia dla obecnych i dla tych, co dopiero nadejdą | |
| 18 Lip 2019 o 09:47 kirys napisał: Witam wszystkich. Słowa nic tutaj nie znaczą. Ważne będą czyny, po których sami mnie poznacie. Pozdrowienia dla obecnych i dla tych, co dopiero nadejdą
Oho, lustro w lustrze... Aż do nieskończoności i w nieskończoność ;)--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
| 18 Lip 2019 o 10:32 Tutaj - przeciwnie - wszyscy przywiązujemy wielką wagę do każdego słowa, u nas tożsamego z czynem.
Literatura - to mowa wiązana i zobowiązująca. Wszystkich: tak Piszących, jak i Czytających. | |
| 18 Lip 2019 o 10:51 emiliapienkowska - moja wypowiedź dotyczyła jedynie formułki powitania. Cóż warte byłyby moje słowa, że jestem bardzo wartościowym autorem - lub odwrotnie - zwykłym wierszokletą? Niech ocenią to więc inni. Mógłbym też napisać, że jestem wysokim, wysportowanym blondynem o niebieskich oczach (jak kiedyś głosił plakat przedstawiający polskiego hydraulika). Tego chciałaś? Pozdrawiam | |
| 18 Lip 2019 o 10:53 befana_di_campi - widocznie jestem niezbyt rozgarniętym osobnikiem, bo nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi Pozdrawiam | |
| 18 Lip 2019 o 11:24 Tak czy siak, wspak czy na wznak - jak mawiają moi Rosjanie - "wsie my was wysoko uważajem i milosti prosim" :) | |