Autor | Witajcie moi ludkowie |
| 20 Wrz 2019 o 10:27 Przepraszam, że witam się po przekroczeniu progu i wypiciu kawy.
Jestem Rekuperator i spróbuję wionąć ciepłym podmuchem poezji. | |
 | 21 Wrz 2019 o 14:43 Ano, musztarda jakby już dawno po obiedzie, w rzeczy samej...
... ale...
.... ze naso chałupa z skraju...
piknie Was/Paniom/Pona witomy, o zdrowie sie pytomy i do sie gzecnie zaprasomy.
Tem barzej, ze idzie zima, i ciepłych poetyckich powiewów nam tutak feste brakuje. Hej! | |
| 21 Wrz 2019 o 19:55 No cóż, tak wyszło. Dzięki Emilko! w ogóle jesteś jesteś swietna. Zanim ty przybyłem, śledziłem portal. Myślę, że się dogadamy. Korupcja nie wchodzi w grę. | |
 | 21 Wrz 2019 o 23:20 Myślę, że dość długo śledziłeś ten portal. Jesteś dość dobrze zorientowany i obawiam się, że mogą być z Tobą kłopoty, dlatego tak piknie, jak Emilia nie witom, ale mogę się mylić, a poza tym ja mało piszę więc nie muszę się podlizywać już na powitanie:) | |
 | 29 Wrz 2019 o 00:02 Nawet rozszyfrowałam tego, kogo "nikt" podobno nie zna. "Adela" ma rację ;)--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
| 02 Paź 2019 o 21:21 B. D . C . Wie kim jestem, bo powiedziały jej Anioły. Ze skrzydełkami u ramion . Przyfrunęły z niebios i i co?.
Anielski głos poezji tchnĄŁ w duszę poetki. Ona wie wszystko o nas!!!
NATCHNIONA!!! BŁOGOSŁAWIONA!!! Bądź naszą siłą przewodnią, a poezja żyła dostatnio.
To mówię Ja! - Rekuperator. | |