Autor | Kiedy (którego konkretnie dnia) celebrujemy kolejne rocznice założenia naszego Publixo? |
| 03 Gru 2019 o 09:27 Wielu z nas nie było przy tym wydarzeniu; nie znamy tej historii, a przecież to portal CO SIĘ ZOWIE - I JAKICH MAŁO.
Kto to z nas wie, niech powie: jak się narodziło Publixo, kim są szan. Ojcowie tego Dziecięcia, w jakich okolicznościach słowem to się stało - i kiedy konkretnie to było? | |
| 03 Gru 2019 o 10:44 Serwis został uruchomiony w roku 2010, pierwszy zamieszczony tekst ma datę 1 września. A powstał po prostu - jak wiele innych serwisów tematycznych - jako przedsięwzięcie hobbystyczne.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 03 Gru 2019 o 14:02 emiliapienkowska napisał: Wielu z nas nie było przy tym wydarzeniu; nie znamy tej historii, a przecież to portal CO SIĘ ZOWIE - I JAKICH MAŁO.
Kto to z nas wie, niech powie: jak się narodziło Publixo, kim są szan. Ojcowie tego Dziecięcia, w jakich okolicznościach słowem to się stało - i kiedy konkretnie to było?
"Ojcowie dziecięcia"? A nie przypadkiem Rodzice???--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
| 06 Gru 2019 o 18:46 Spodziewałam się szerszej informacji od wielu szan. Piszących, a tu kicha :(
To bardzo interesujące, jacy ludzie, konkretnie kto z nazwiska i imienia portal nasz zakładał? gdzie to było? jacy znakomici - znani z imienia i nazwiska - poeci, krytycy, prozaicy gościli w Publixowych podwojach, publikowali swoje teksty. Nie wszyscy przecież prezentowali swoją twórczość anonimowo.
No, i najważniejsze: 9 lat to szmat czasu. To wielki dorobek! | |
| 14 Gru 2019 o 13:22 Coś mi się wydaje, że zniknęło arcydzieło.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 15 Gru 2019 o 18:08 janko napisał: Coś mi się wydaje, że zniknęło arcydzieło. ... a ja nie czytałem. Znaczy tego arcydzieła. Wiele straciłem bezpowrotnie? | |
| 15 Gru 2019 o 20:25 Hardy napisał: janko napisał: Coś mi się wydaje, że zniknęło arcydzieło. ... a ja nie czytałem. Znaczy tego arcydzieła. Wiele straciłem bezpowrotnie?
--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |