Autor | Hej wszystkim :) |
| 18 Gru 2019 o 00:08 Witam serdecznie. Dodawałam moje wiersze na kilku portalach, ale ten wydaje się być bardziej profesjonalny od innych. Kocham pisać wiersze. Dzięki nim jestem jak czysta kartka, spływają ze mnie negatywne emocje. Dla mnie wiersz nie jest tylko słowem, musi być szczery, płynąć z serca, pokazywać, jaki jest autor. Pragnę doskonalić swoje pisanie, dlatego każda rada, komentarz są dla mnie bardzo cenne.Chciałabym w przyszłości wydać swoje wiersze.Ten portal mi się podoba,więc myślę, że zostanę z Wami na dłużej, także jeszcze raz witam wszystkich serdecznie :) | |
| 18 Gru 2019 o 09:20 Ja też witam na portalu. Spełniłem już prośbę i swoje uwagi przekazałem przy jednym z wierszy. Życzę twórczych sukcesów, ale droga do własnej publikacji książkowej wymaga jeszcze sporo trudu.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 18 Gru 2019 o 11:28 janko napisał: Ja też witam na portalu. Spełniłem już prośbę i swoje uwagi przekazałem przy jednym z wierszy. Życzę twórczych sukcesów, ale droga do własnej publikacji książkowej wymaga jeszcze sporo trudu.
Bardzo dziękuję za rady :) | |