Autor | Do Lotty |
| 21 Kwi 2021 o 08:25
Zgłosiłam dzisiaj wyżej zalinkowaną publikację do usunięcia, ponieważ jej autorka pomawia w niej mnie, co wyjaśniam publice w komentarzach. Mam nadzieję, Lotto, że ta uzytkowniczka zostanie pouczona, że ponawianie,oczernianie kogoś ,godzi nie tylko w wizerunek innego użytkownika, ale i w wizerunek portalu, a za tym w wizerunek wydawnictwa.
Kłaniam się
Owocowy nick Gruszka--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 21 Kwi 2021 o 09:10 Jeśli, Lotto, pozostawisz ten tekst, to proszę o publiczne info, czy to ja, owocowa użytkowniczka zgłosiłam do usunięcia wzmiankowany przez Michalszke w jej publikacji, tekst.--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 21 Kwi 2021 o 13:58 Tekst typu odpowiedź pt. "ORMO czuwa - ORMO nie śpi" sama usunęłam przed chwilą ;)--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
| 21 Kwi 2021 o 19:42 befana_di_campi napisał: Tekst typu odpowiedź pt. "ORMO czuwa - ORMO nie śpi" sama usunęłam przed chwilą ;) | |
| 21 Kwi 2021 o 19:44 gruszka napisał: Zgłosiłam dzisiaj wyżej zalinkowaną publikację do usunięcia, ponieważ jej autorka pomawia w niej mnie, co wyjaśniam publice w komentarzach. Mam nadzieję, Lotto, że ta uzytkowniczka zostanie pouczona, że ponawianie,oczernianie kogoś ,godzi nie tylko w wizerunek innego użytkownika, ale i w wizerunek portalu, a za tym w wizerunek wydawnictwa. Kłaniam się Owocowy nick Gruszka | |
| 21 Kwi 2021 o 19:54 Adela napisał: gruszka napisał: Zgłosiłam dzisiaj wyżej zalinkowaną publikację do usunięcia, ponieważ jej autorka pomawia w niej mnie, co wyjaśniam publice w komentarzach. Mam nadzieję, Lotto, że ta uzytkowniczka zostanie pouczona, że ponawianie,oczernianie kogoś ,godzi nie tylko w wizerunek innego użytkownika, ale i w wizerunek portalu, a za tym w wizerunek wydawnictwa. Kłaniam się Owocowy nick Gruszka Może przypominasz sobie Gruszko ,że kiedy tutaj weszłam obrzuciłaś mnie najgorszymi wyzwiskami.Na początku nie wiedziałam o co Ci chodzi ,potem odnalazłam Cię na innym portalu, i wtedy zrozumiałam ,że jesteś koleżanką niezwykle skromnej, a ja coś tam o niej napisałam i mi się , zebrało chociaż to nie była twoja sprawa. Dlatego zanim zaczniesz pouczać innych zacznij od siebie, czy jesteś taka nieskazitelna :))) | |