Autor | Opublikowanie swojej własnej ksiązki |
| 24 Mar 2022 o 07:00 Czy jest możliwość opublikowania własnej ksiązki w wydawnictwie ale pod zmienionym imieniem i nazwiskiem? | |
| 24 Mar 2022 o 08:48 Witaj lamna. Chyba można, skoro inni piszą pod literackimi pseudonimami. Czytałaś może powieści Augusty Docher? To nie jest jej prawdziwe nazwisko.--- Eu sou uma borboleta czyli motyl w kuchni https://www.youtube.com/watch?v=28iW_O5qWfU | |
| 29 Mar 2022 o 14:27 lamna napisał: Czy jest możliwość opublikowania własnej ksiązki w wydawnictwie ale pod zmienionym imieniem i nazwiskiem?
lamna napisał: Czy jest możliwość opublikowania własnej ksiązki w wydawnictwie ale pod zmienionym imieniem i nazwiskiem?
Wszystko jest sprawą dogadania się z wydawnictwem. Jeśli można coś doradzić, to zastanowić się nad warunkami tej tajemnicy, i postarać się, ażeby znajdowały się w umowie.
Więcej informacji znajdziesz tutaj P.S. Karen Blixten też wydawała początkowo pod przbranym imieniem i nazwiskiem - Isak Dinesen. | |
| 03 Kwi 2022 o 17:28 Oczywiście, że można. Ja wydaję pod pseudonimem.--- Piszę zazwyczaj pod pseudonimem Radomir Darmiła. Tutaj wstawiałem wprawki. Konto jest już nieaktywne.
Jestem autorem "Świat bez świtu", Wydawnictwo IX
Moja strona: radomirdarmila.pl | |