strona 2 z 2
« < 12
AutorAntologia Zadebiutuj z PubliXo - edycja I, 2010-2012 - postępy w pracach
16 Kwi 2013 o 08:48
Z przyjemnością informuję, że pokonkursowa antologia I życzę ci, żeby... jest już dostępna. Zakupić wersję papierową oraz bezpłatnie pobrać ebooka w formacie pdf, epub lub mobi można na stronie wydawcy:
link
---
Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić.
02 Maj 2013 o 08:16
Antologia nareszcie dojechała do wydawnictwa! Od najbliższego wtorku rozpocznie się rozsyłanie egz. autorskich. W ciągu ok. 2 tygodni powinny dotrzeć do wszystkich laureatów.
---
10 Maj 2013 o 11:43
Jakże się cieszę. Wręcz jestem wzruszona. Dziękuję. Dotarła do mnie antologia pokonkursowa "I życzę ci, żeby..."

A przede wszystkim cieszy mnie fakt, że jest w niej mój wiersz, ale...z waszymi utworami! A znamy się nie od dziś na portalu. Pozdrawiam wszystkich autorów :)
---
Czytać i podróżować, to żyć wielokrotnie :D
10 Maj 2013 o 19:27
Tomik został dostarczony przez kuriera już w środę. Była to dla mnie wielka niespodzianka. Dziękuję Administratorowi Publixo oraz Wydawnictwu za pięknie wydany tomik. Pozdrawiam Współautorów oraz Wszystkich, którzy przyczynili się do powstania tego tomiku, w tym dla zaufanych recenzentów. Recenzja Pani Wrzos jest cennym podsumowaniem tej antologii.
---
Regina Orzechowska - Świnoujście
10 Maj 2013 o 19:57
Również otrzymałem Antologię i jestem ogromnie szczęśliwy!
11 Maj 2013 o 21:36
Doczekałam się i ja! :) bardzo się cieszę. Pozdrawiam! :)
12 Maj 2013 o 07:28
10 maja, czyli przedwczoraj, też otrzymałem antologię. Przeczytałem ponownie od deski do deski. Pozdrawiam wydawców i autorów.
---
Jan Stanisław Jeż
17 Maj 2013 o 20:01
A ja ciągle czekam. Na antologię i na książkę, którą miałam dostać za poddanie tytułu "I życzę ci, żeby". Mam nadzieję, że dojdą.
18 Maj 2013 o 09:00
Zostały jeszcze ze 3 czy 4 niewysłane przesyłki, w tym Twoja. Przepraszam za poślizg.
---
20 Maj 2013 o 12:03
Do mnie też jeszcze nie przyszła książka. Nie mogę się doczekać, żeby ją zobaczyć i pokazać swoim bliskim i moim uczniom. Proszę o informację, w jakich księgarniach można kupić tę antologię.
20 Maj 2013 o 22:17
Wersja papierowa dostępna jest wyłącznie wysyłkowo na stronie wydawnictwa:
link
---
[...] 
25 Maj 2013 o 14:20
W poniedziałek wydawca sprawdzi nr przesyłki - pewnie utknęła gdzieś w Poczcie Polskiej.
---
25 Maj 2013 o 17:06
Ja też ciągle czekam. Trochę dziwne, bo rok temu nagroda książkowa przyszła szybko i bez problemów.
29 Maj 2013 o 19:04
Na Zachodzie bez zmian.
Jak nie było, tak nie ma. :(
30 Maj 2013 o 07:44
Medicus - twoja przesyłka faktycznie została przegapiona, została wysłana dopiero 28 maja.

Lilly - twoje książki wyszły od wydawcy 21 maja i są jeszcze w drodze. Na priv przesłałam ci nr przesyłki.
---
01 Cze 2013 o 15:48
Lotto, dostałam, pięknie dziękuję. Przesyłka szła długo, bo brakowało kodu pocztowego. (Cud, że doszła.)
Cieszę się bardzo z antologii. Na pewno jeszcze nie raz przeczytam nasze teksty. Piękna pamiątka.
[...] 
18 Cze 2013 o 12:37
Do mnie te dotarła . Dziekuje bardzo. Pozdrawiam
---
Bądź kowalem swego losu.
strona 2 z 2
« < 12
© 2010-2016 by Creative Media