Autor | piorko piórka czy jak tamm |
| 04 Wrz 2018 o 21:22 trotsiga napisał: Widzę i nie wiem, czy śmiać się - czy też załamywać ręce ze zgrozy ... Albowiem wobec PIORKO udzielane są rady i wskazówki przez osoby (niektóre z nich), jakie zapewne widząc swoje odbicie w lustrze, wypowiadają te właśnie słowa. Wypowiadam to jako użytkownik, który też nie jest na zbyt przyjaznej ścieżce z PIORKO, lecz nijak mi omijać tak widoczną obłudę ...
Dzięki, Trotsigo. | |
| 04 Wrz 2018 o 21:26 To się nie powinno pomieścić w głowie u osób, które w opinii wielu tutaj z nas chcą uchodzić za szczyt elokwencji i znawców netykiety. Żałosne osoby na piedestale pozoranctwa ...--- bronmus45 / trotsiga | |
| 04 Wrz 2018 o 21:30 zingara napisał: piorko napisał: zingara napisał: Hipokryzję mam zastosować do siebie? Podaj choć jeden przykład mojej ... ja mogę zrobić listę na podstawie Twoich komentarzy i tekstów. A rób se, co chcesz. Zwisa mi to i powiewa, wydaje Ci się, że nie wiem, co pisałam? Mogę się zastanowić na opiniami, ale tylko ludzi, których szanuję. Ciebie nie mam za co, kolegówny też, a nawet bardziej. Ty przynajmniej nie masz obrzydliwej zapiekłości i nie jesteś pieniaczką. . A ja szanuję wszystkich, bez wyjątku i tym się różnimy kochana :)
G... prawda, że szanujesz wszystkich. Przypomnij sobie swoje pierwsze komentarze pod moim tekstem, aleeee szacunek. A dlaczego? Bo byłaś do mnie uprzedzona, przez ploty, czyż nie? Buchachaaaa... krynica uczciwości. I Bogu niech będą dzięki, że się różnimy, bo raczej poddałabym się eutanazji gdybym miała być taka obłudna jak Ty, kochanaaaa
. | |
| 04 Wrz 2018 o 21:42 piorko napisał: zingara napisał: piorko napisał: zingara napisał: Hipokryzję mam zastosować do siebie? Podaj choć jeden przykład mojej ... ja mogę zrobić listę na podstawie Twoich komentarzy i tekstów. A rób se, co chcesz. Zwisa mi to i powiewa, wydaje Ci się, że nie wiem, co pisałam? Mogę się zastanowić na opiniami, ale tylko ludzi, których szanuję. Ciebie nie mam za co, kolegówny też, a nawet bardziej. Ty przynajmniej nie masz obrzydliwej zapiekłości i nie jesteś pieniaczką. . A ja szanuję wszystkich, bez wyjątku i tym się różnimy kochana :) G... prawda, że szanujesz wszystkich. Przypomnij sobie swoje pierwsze komentarze pod moim tekstem, aleeee szacunek. A dlaczego? Bo byłaś do mnie uprzedzona, przez ploty, czyż nie? Buchachaaaa... krynica uczciwości. I Bogu niech będą dzięki, że się różnimy, bo raczej poddałabym się eutanazji gdybym miała być taka obłudna jak Ty, kochanaaaa .
bzdury pleciesz kochana, pod Twoim wierszem odniosłam sie tylko do Twojego wiersza. Plotki? Nie żartuj sobie ze mnie. Myślisz, że nie mam przyjemniejszych rzeczy niż obgadywanie osoby o której nic nie wiem? Której nie znam? Napisałam Ci pod Twoim wierszem, że życie prywatne autora mnie nie obchodzi, możesz być lesbijką, masochistką, sadystką. Oceniam wiersze, a na ich podstawie można się wiele dowiedzieć o psychice autora. Więc nie gadaj bzdur. Zablokowałaś mnie ponieważ zorientowałaś się że nie słodzę, że mam swoje zdanie co do twórczości i potrafię napisać opinie niekorzystną, której Ty nie przyjmujesz. I tyle, więc nie wkręcaj mnie w swoje gry, mnie nie bawią.--- Jestem bo jestem. | |
| 04 Wrz 2018 o 21:45 PS. Odniosłam się do wiersza, nie do autora. Komentarze wiszą u Ciebie pod wierszem, Nie obraziłam personalnie, wyraziłam swoje zdanie, więc o czym Ty mówisz kobieto.--- Jestem bo jestem. | |
| 04 Wrz 2018 o 21:49 Piorko dodam jeszcze że jeśli nie ma dowodu na ploty - a nie ma- to mogę Twoje stwierdzenie uznać a POMÓWIENIE.--- Jestem bo jestem. | |
| 04 Wrz 2018 o 21:56 zingara napisał: Piorko dodam jeszcze że jeśli nie ma dowodu na ploty - a nie ma- to mogę Twoje stwierdzenie uznać a POMÓWIENIE.
A uznawaj sobie, obchodzi mnie to tyle, co zeszłoroczny śnieg.
Na niewiniątko mnie nie nabierzesz, jestem na to za stara, baw się tak z głupkami.
. | |
| 04 Wrz 2018 o 22:02 piorko napisał: zingara napisał: Piorko dodam jeszcze że jeśli nie ma dowodu na ploty - a nie ma- to mogę Twoje stwierdzenie uznać a POMÓWIENIE. A uznawaj sobie, obchodzi mnie to tyle, co zeszłoroczny śnieg. Na niewiniątko mnie nie nabierzesz, jestem na to za stara, baw się tak z głupkami. .
No jednak - piorko stara, no masz! ;)))))--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 04 Wrz 2018 o 22:06 piorko napisał: zingara napisał: Piorko dodam jeszcze że jeśli nie ma dowodu na ploty - a nie ma- to mogę Twoje stwierdzenie uznać a POMÓWIENIE. A uznawaj sobie, obchodzi mnie to tyle, co zeszłoroczny śnieg. Na niewiniątko mnie nie nabierzesz, jestem na to za stara, baw się tak z głupkami. .
A widzisz sama kochana że uznajesz tylko to co chcesz :)) a ja napisałam wątek, bo chciałam tylko odnieść się do wiersza o karmie i otworzyć Ci oczy. Czytelnik widzi więcej niż autor - dobrej nocy Ci życzę--- Jestem bo jestem. | |
| 04 Wrz 2018 o 22:15 gruszka napisał: piorko napisał: zingara napisał: Piorko dodam jeszcze że jeśli nie ma dowodu na ploty - a nie ma- to mogę Twoje stwierdzenie uznać a POMÓWIENIE. A uznawaj sobie, obchodzi mnie to tyle, co zeszłoroczny śnieg. Na niewiniątko mnie nie nabierzesz, jestem na to za stara, baw się tak z głupkami. . No jednak - piorko stara, no masz! ;)))))
A pewnie, że stara i do tego niewyszlifowana jakąś debilną aplikacją nametest, czy inną dla obłudnych pacanowskich.
Nie wstydzę się swojego wieku i tego jak wyglądam, nie muszę robić obróbki skrawaniem swoich fot. I więcej, nawet w naturze nie muszę. Pan Bóg pozwolił mi się ładnie starzeć, mimo że zła kobieta jestem :P
. | |
| 04 Wrz 2018 o 22:31 piorko napisał: gruszka napisał: piorko napisał: zingara napisał: Piorko dodam jeszcze że jeśli nie ma dowodu na ploty - a nie ma- to mogę Twoje stwierdzenie uznać a POMÓWIENIE. A uznawaj sobie, obchodzi mnie to tyle, co zeszłoroczny śnieg. Na niewiniątko mnie nie nabierzesz, jestem na to za stara, baw się tak z głupkami. . No jednak - piorko stara, no masz! ;))))) A pewnie, że stara i do tego niewyszlifowana jakąś debilną aplikacją nametest, czy inną dla obłudnych pacanowskich. Nie wstydzę się swojego wieku i tego jak wyglądam, nie muszę robić obróbki skrawaniem swoich fot. I więcej, nawet w naturze nie muszę. Pan Bóg pozwolił mi się ładnie starzeć, mimo że zła kobieta jestem :P .
alez autoreklama! drzyjcie narody!!! ;))))--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 04 Wrz 2018 o 22:48 E, tam. Twoja autoreklama dużo lepsza, a przy okazji kolejne świadectwo obłudy:
Najpierw wyśmiewanie foty i nagiego męskiego torsu (na kilku portalach i w bardzo kulturaaaalny sposób), a później wklejanie swoich fot w bikini...
Trzeba było się najpierw wyprasować, wypchać watą te miseczki na szczątkowe cycki i odrobinę odessać tłuszcz z łyd (bo takie jakieś męskie), a później publicznie autoreklamować w stroju kąpielowym babci młódki dawno po pięćdziesiątce.
Żenua | |
| 04 Wrz 2018 o 23:11 piorko napisał: E, tam. Twoja autoreklama dużo lepsza, a przy okazji kolejne świadectwo obłudy:
Najpierw wyśmiewanie foty i nagiego męskiego torsu (na kilku portalach i w bardzo kulturaaaalny sposób), a później wklejanie swoich fot w bikini...
Trzeba było się najpierw wyprasować, wypchać watą te miseczki na szczątkowe cycki i odrobinę odessać tłuszcz z łyd (bo takie jakieś męskie), a później publicznie autoreklamować w stroju kąpielowym babci młódki dawno po pięćdziesiątce.
Żenua
No proszę, żenujący wpis podglądaczki cudzych profili. Majpierw się sama chwali, bo nikt nie pochwalił, potem lata z wywieszonym ozorem, z plotami i z obgadywaniem. ;)))) Magiel tutaj robisz? Czy inna przypadłość? ;))) Wszyscy w domu zdrowi, piorko? ;)))--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 04 Wrz 2018 o 23:14 gruszka napisał: piorko napisał: E, tam. Twoja autoreklama dużo lepsza, a przy okazji kolejne świadectwo obłudy:
Żenua PS, a jak juz mowa o innych portalach, czy przypominasz sobie jak gdzie indziej oberwało Ci się za spamowanie od admina? Nie wszęedzie jest taka wyyrozumiałość moda, jak tutaj ;))) Dlatego stamtąd się zwinęłaś szybko, zrobiwszy "spektakularna karierę!" ;)))) --- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 04 Wrz 2018 o 23:23 gruszka napisał: piorko napisał: E, tam. Twoja autoreklama dużo lepsza, a przy okazji kolejne świadectwo obłudy:
Żenua No proszę, żenujący wpis podglądaczki cudzych profili. Majpierw się sama chwali, bo nikt nie pochwalił, potem lata z wywieszonym ozorem, z plotami i z obgadywaniem. ;)))) Magiel tutaj robisz? Czy inna przypadłość? ;))) Wszyscy w domu zdrowi, piorko? ;)))
U mnie w domu i ja wszyscy zdrowi, ale ty jesteś chora z nienawiści i zazdrości.
Najpierw szpiclowałaś mój profil, z wywieszonym ozorem, a że się utożsamiłaś z moją fraszką to... to dobrze ci tak, podglądaczko cudzych profili, plotkaro i hejterko.
A tę fotę nagiego męskiego torsu, którą w tak kulturalnyyyy sposób wyśmiewałaś, to skąd wzięłaś chodząca obłudo? Z wykopalisk, czy ze szpiclowania czyjegoś profilu, hę?
Teraz kwiczysz? Krzywda ci się dzieje? A g... dostajesz to, na co zasłużyłaś. Jesteś obrzydliwą personą, pod każdym względem. I życie dobrze wie za co kopie cię po d...
. | |
| 04 Wrz 2018 o 23:37 piorko napisał: gruszka napisał: piorko napisał: Najpierw szpiclowałaś mój profil, z wywieszonym ozorem, a że się utożsamiłaś z moją fraszką to... to dobrze ci tak, podglądaczko cudzych profili, plotkaro i hejterko.
A tę fotę nagiego męskiego torsu, którą w tak kulturalnyyyy sposób wyśmiewałaś, to skąd wzięłaś chodząca obłudo? Z wykopalisk, czy ze szpiclowania czyjegoś profilu, hę?
Teraz kwiczysz? Krzywda ci się dzieje? A g... dostajesz to, na co zasłużyłaś. Jesteś obrzydliwą personą, pod każdym względem. I życie dobrze wie za co kopie cię po d...
. O, piórko, z twoimi paszkwilami nie identyfikuję się. :))) i skąd taką "wiedzę" zaczerpnęłaś? - z plot czy z fantazjowania? :))))) A fota torsu należy do mojego bardzo dobrego znajomego, który naśmiewał sie publicznie z kobiecych zdjęć, stąd limeryk o panach hipokrytach, plotkarzach gorszych od maglar. ;) A Twoje słodkie życzenia - powtórzę za Toba: Karma wraca. ;) I nie wyzywaj... Trzymaj żyłkę na wodzy, bo chyba pęka ;) Dobranoc :) --- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 04 Wrz 2018 o 23:48 piorko napisał: gruszka napisał: piorko napisał: Teraz kwiczysz? Krzywda ci się dzieje? A g... dostajesz to, na co zasłużyłaś. Jesteś obrzydliwą personą, pod każdym względem. I życie dobrze wie za co kopie cię po d...
. O moim życiu to ty nie wiesz nic, a mimo to puszczasz w siec te głodne kawałki. Oczywiście zachowam zrzuty ekranu, które zrobiłam.... Paaa --- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 04 Wrz 2018 o 23:50 Spokojna twoja prawie łysa, nie interesuj się moją żyłką. Ma się doskonale i z powodu jakiegoś byle g... na pewno nie strzeli. Lepiej zadbaj o swoją, bo zazdrość i nienawiść to pierwszy krok do strzelenia żyłki.
papatki i mam nadzieję, że w końcu ostatecznie, bo już się żegnałaś kilka razy.
Nie licz na dalszą wymianę "uprzejmości" z mojej strony, straciłam na tę "dyskusję" za dużo cennego czasu, a ty nie zasługujesz nawet na minutę. | |
| 05 Wrz 2018 o 00:13 piorko napisał: Spokojna twoja prawie łysa, nie interesuj się moją żyłką. Ma się doskonale i z powodu jakiegoś byle g... na pewno nie strzeli. Lepiej zadbaj o swoją, bo zazdrość i nienawiść to pierwszy krok do strzelenia żyłki.
papatki i mam nadzieję, że w końcu ostatecznie, bo już się żegnałaś kilka razy.
Nie licz na dalszą wymianę "uprzejmości" z mojej strony, straciłam na tę "dyskusję" za dużo cennego czasu, a ty nie zasługujesz nawet na minutę.
No ten czas jak mniemam poświęciłaś jakiemuś panu, o ktorego ten atak (tyle udało mi sie zrozumiec z Twojego bezprzykładnego ataku na mnie). Choć Ciebie nie znam i raczej męża Ci nie odbiłam, ani matki, ojca, nie zabiłam. Poddałam jedynie ocenie (rzeczowej) cechy charakterystyczne twojej twórczości zamieszczonej na portalu. Ty w zamian obrzuciłaś mnie inwektywami, dorabianiem historii, analizą żazdrości etc.... Wszyscy widzą , piorko i zapewne maja ubaw, a najlepszy ubaw ma zapewne wspomniany znajomy.
Inwektywami nie rzucę - nie zniżę sie do takiego, hmmmm poziomu.
A teraz spać! ;)--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 05 Wrz 2018 o 00:23 Nie projektuj, obłudnico.
I g... ci do tego komu poświęcam czas, pilnuj swojego kulfona. | |