Forum » O Publixo.com » piorko piórka czy jak tamm
wątek zamknięty
nie można dodawać wiadomości
strona 2 z 3
« < 123 > »
Autorpiorko piórka czy jak tamm
04 Wrz 2018 o 21:22
trotsiga napisał:
Widzę i nie wiem, czy śmiać się - czy też załamywać ręce ze zgrozy ...
Albowiem wobec PIORKO udzielane są rady i wskazówki przez osoby (niektóre z nich), jakie zapewne widząc swoje odbicie w lustrze, wypowiadają te właśnie słowa. Wypowiadam to jako użytkownik, który też nie jest na zbyt przyjaznej ścieżce z PIORKO, lecz nijak mi omijać tak widoczną obłudę ...

Dzięki, Trotsigo.
04 Wrz 2018 o 21:26
To się nie powinno pomieścić w głowie u osób, które w opinii wielu tutaj z nas chcą uchodzić za szczyt elokwencji i znawców netykiety. Żałosne osoby na piedestale pozoranctwa ...
---
bronmus45 / trotsiga
04 Wrz 2018 o 21:30
zingara napisał:
piorko napisał:
zingara napisał:
Hipokryzję mam zastosować do siebie? Podaj choć jeden przykład mojej ... ja mogę zrobić listę na podstawie Twoich komentarzy i tekstów.

A rób se, co chcesz. Zwisa mi to i powiewa, wydaje Ci się, że nie wiem, co pisałam?

Mogę się zastanowić na opiniami, ale tylko ludzi, których szanuję. Ciebie nie mam za co, kolegówny też, a nawet bardziej. Ty przynajmniej nie masz obrzydliwej zapiekłości i nie jesteś pieniaczką.

.

A ja szanuję wszystkich, bez wyjątku i tym się różnimy kochana :)

G... prawda, że szanujesz wszystkich. Przypomnij sobie swoje pierwsze komentarze pod moim tekstem, aleeee szacunek. A dlaczego? Bo byłaś do mnie uprzedzona, przez ploty, czyż nie? Buchachaaaa... krynica uczciwości. I Bogu niech będą dzięki, że się różnimy, bo raczej poddałabym się eutanazji gdybym miała być taka obłudna jak Ty, kochanaaaa

.
04 Wrz 2018 o 21:42
piorko napisał:
zingara napisał:
piorko napisał:
zingara napisał:
Hipokryzję mam zastosować do siebie? Podaj choć jeden przykład mojej ... ja mogę zrobić listę na podstawie Twoich komentarzy i tekstów.

A rób se, co chcesz. Zwisa mi to i powiewa, wydaje Ci się, że nie wiem, co pisałam?

Mogę się zastanowić na opiniami, ale tylko ludzi, których szanuję. Ciebie nie mam za co, kolegówny też, a nawet bardziej. Ty przynajmniej nie masz obrzydliwej zapiekłości i nie jesteś pieniaczką.

.

A ja szanuję wszystkich, bez wyjątku i tym się różnimy kochana :)

G... prawda, że szanujesz wszystkich. Przypomnij sobie swoje pierwsze komentarze pod moim tekstem, aleeee szacunek. A dlaczego? Bo byłaś do mnie uprzedzona, przez ploty, czyż nie? Buchachaaaa... krynica uczciwości. I Bogu niech będą dzięki, że się różnimy, bo raczej poddałabym się eutanazji gdybym miała być taka obłudna jak Ty, kochanaaaa

.

bzdury pleciesz kochana, pod Twoim wierszem odniosłam sie tylko do Twojego wiersza. Plotki? Nie żartuj sobie ze mnie. Myślisz, że nie mam przyjemniejszych rzeczy niż obgadywanie osoby o której nic nie wiem? Której nie znam? Napisałam Ci pod Twoim wierszem, że życie prywatne autora mnie nie obchodzi, możesz być lesbijką, masochistką, sadystką. Oceniam wiersze, a na ich podstawie można się wiele dowiedzieć o psychice autora. Więc nie gadaj bzdur.
Zablokowałaś mnie ponieważ zorientowałaś się że nie słodzę, że mam swoje zdanie co do twórczości i potrafię napisać opinie niekorzystną, której Ty nie przyjmujesz. I tyle, więc nie wkręcaj mnie w swoje gry, mnie nie bawią.
---
Jestem bo jestem.
04 Wrz 2018 o 21:45
PS. Odniosłam się do wiersza, nie do autora. Komentarze wiszą u Ciebie pod wierszem, Nie obraziłam personalnie, wyraziłam swoje zdanie, więc o czym Ty mówisz kobieto.
---
Jestem bo jestem.
04 Wrz 2018 o 21:49
Piorko dodam jeszcze że jeśli nie ma dowodu na ploty - a nie ma-
to mogę Twoje stwierdzenie uznać a POMÓWIENIE.
---
Jestem bo jestem.
04 Wrz 2018 o 21:56
zingara napisał:

A uznawaj sobie, obchodzi mnie to tyle, co zeszłoroczny śnieg.

Na niewiniątko mnie nie nabierzesz, jestem na to za stara, baw się tak z głupkami.

.
04 Wrz 2018 o 22:02
piorko napisał:
zingara napisał:

Na niewiniątko mnie nie nabierzesz, jestem na to za stara, baw się tak z głupkami.

.

No jednak - piorko stara, no masz! ;)))))
---
"Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira
04 Wrz 2018 o 22:06
piorko napisał:
zingara napisał:

.

A widzisz sama kochana że uznajesz tylko to co chcesz :)) a ja napisałam wątek, bo chciałam tylko odnieść się do wiersza o karmie i otworzyć Ci oczy. Czytelnik widzi więcej niż autor - dobrej nocy Ci życzę
---
Jestem bo jestem.
04 Wrz 2018 o 22:15
gruszka napisał:
piorko napisał:
zingara napisał:

.

A pewnie, że stara i do tego niewyszlifowana jakąś debilną
aplikacją nametest, czy inną dla obłudnych pacanowskich.

Nie wstydzę się swojego wieku i tego jak wyglądam, nie muszę robić obróbki skrawaniem swoich fot. I więcej, nawet w naturze nie muszę. Pan Bóg pozwolił mi się ładnie starzeć, mimo że zła kobieta jestem :P

.
04 Wrz 2018 o 22:31
piorko napisał:
gruszka napisał:
piorko napisał:
zingara napisał:

.

A pewnie, że stara i do tego niewyszlifowana jakąś debilną
aplikacją nametest, czy inną dla obłudnych pacanowskich.

Nie wstydzę się swojego wieku i tego jak wyglądam, nie muszę robić obróbki skrawaniem swoich fot. I więcej, nawet w naturze nie muszę. Pan Bóg pozwolił mi się ładnie starzeć, mimo że zła kobieta jestem :P

.

alez autoreklama! drzyjcie narody!!! ;))))
---
"Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira
04 Wrz 2018 o 22:48
E, tam. Twoja autoreklama dużo lepsza, a przy okazji kolejne świadectwo obłudy:

Najpierw wyśmiewanie foty i nagiego męskiego torsu (na kilku portalach i w bardzo kulturaaaalny sposób), a później wklejanie swoich fot w bikini...

Trzeba było się najpierw wyprasować, wypchać watą te miseczki na szczątkowe cycki i odrobinę odessać tłuszcz z łyd (bo takie jakieś męskie), a później publicznie autoreklamować w stroju kąpielowym babci młódki dawno po pięćdziesiątce.

Żenua
04 Wrz 2018 o 23:11
piorko napisał:

Najpierw wyśmiewanie foty i nagiego męskiego torsu (na kilku portalach i w bardzo kulturaaaalny sposób), a później wklejanie swoich fot w bikini...

Trzeba było się najpierw wyprasować, wypchać watą te miseczki na szczątkowe cycki i odrobinę odessać tłuszcz z łyd (bo takie jakieś męskie), a później publicznie autoreklamować w stroju kąpielowym babci młódki dawno po pięćdziesiątce.

Żenua

No proszę, żenujący wpis podglądaczki cudzych profili.
Majpierw się sama chwali, bo nikt nie pochwalił, potem lata z wywieszonym ozorem, z plotami i z obgadywaniem. ;)))) Magiel tutaj robisz? Czy inna przypadłość? ;)))
Wszyscy w domu zdrowi, piorko? ;)))
---
04 Wrz 2018 o 23:14
gruszka napisał:
piorko napisał:

Żenua

PS, a jak juz mowa o innych portalach, czy przypominasz sobie jak gdzie indziej oberwało Ci się za spamowanie od admina? Nie wszęedzie jest taka wyyrozumiałość moda, jak tutaj ;))) Dlatego stamtąd się zwinęłaś szybko, zrobiwszy "spektakularna karierę!" ;))))
---
04 Wrz 2018 o 23:23
gruszka napisał:
piorko napisał:

Żenua

No proszę, żenujący wpis podglądaczki cudzych profili.
Majpierw się sama chwali, bo nikt nie pochwalił, potem lata z wywieszonym ozorem, z plotami i z obgadywaniem. ;)))) Magiel tutaj robisz? Czy inna przypadłość? ;)))
Wszyscy w domu zdrowi, piorko? ;)))

U mnie w domu i ja wszyscy zdrowi, ale ty jesteś chora z nienawiści i zazdrości.

Najpierw szpiclowałaś mój profil, z wywieszonym ozorem, a że się utożsamiłaś z moją fraszką to... to dobrze ci tak, podglądaczko cudzych profili, plotkaro i hejterko.

A tę fotę nagiego męskiego torsu, którą w tak kulturalnyyyy sposób wyśmiewałaś, to skąd wzięłaś chodząca obłudo? Z wykopalisk, czy ze szpiclowania czyjegoś profilu, hę?

Teraz kwiczysz? Krzywda ci się dzieje? A g... dostajesz to, na co zasłużyłaś. Jesteś obrzydliwą personą, pod każdym względem. I życie dobrze wie za co kopie cię po d...

.
04 Wrz 2018 o 23:37
piorko napisał:
gruszka napisał:
piorko napisał:
Najpierw szpiclowałaś mój profil, z wywieszonym ozorem, a że się utożsamiłaś z moją fraszką to... to dobrze ci tak, podglądaczko cudzych profili, plotkaro i hejterko.

A tę fotę nagiego męskiego torsu, którą w tak kulturalnyyyy sposób wyśmiewałaś, to skąd wzięłaś chodząca obłudo? Z wykopalisk, czy ze szpiclowania czyjegoś profilu, hę?

Teraz kwiczysz? Krzywda ci się dzieje? A g... dostajesz to, na co zasłużyłaś. Jesteś obrzydliwą personą, pod każdym względem. I życie dobrze wie za co kopie cię po d...

.

O, piórko, z twoimi paszkwilami nie identyfikuję się. :))) i skąd taką "wiedzę" zaczerpnęłaś? - z plot czy z fantazjowania? :)))))

A fota torsu należy do mojego bardzo dobrego znajomego, który naśmiewał sie publicznie z kobiecych zdjęć, stąd limeryk o panach hipokrytach, plotkarzach gorszych od maglar. ;)

A Twoje słodkie życzenia - powtórzę za Toba: Karma wraca. ;)

I nie wyzywaj...
Trzymaj żyłkę na wodzy, bo chyba pęka ;)

Dobranoc :)
---
04 Wrz 2018 o 23:48
piorko napisał:
gruszka napisał:
piorko napisał:

.

O moim życiu to ty nie wiesz nic, a mimo to puszczasz w siec te głodne kawałki. Oczywiście zachowam zrzuty ekranu, które zrobiłam....

Paaa
---
04 Wrz 2018 o 23:50
Spokojna twoja prawie łysa, nie interesuj się moją żyłką. Ma się doskonale i z powodu jakiegoś byle g... na pewno nie strzeli. Lepiej zadbaj o swoją, bo zazdrość i nienawiść to pierwszy krok do strzelenia żyłki.

papatki i mam nadzieję, że w końcu ostatecznie, bo już się żegnałaś kilka razy.

Nie licz na dalszą wymianę "uprzejmości" z mojej strony, straciłam na tę "dyskusję" za dużo cennego czasu, a ty nie zasługujesz nawet na minutę.
05 Wrz 2018 o 00:13
piorko napisał:
Spokojna twoja prawie łysa, nie interesuj się moją żyłką. Ma się doskonale i z powodu jakiegoś byle g... na pewno nie strzeli. Lepiej zadbaj o swoją, bo zazdrość i nienawiść to pierwszy krok do strzelenia żyłki.

papatki i mam nadzieję, że w końcu ostatecznie, bo już się żegnałaś kilka razy.

Nie licz na dalszą wymianę "uprzejmości" z mojej strony, straciłam na tę "dyskusję" za dużo cennego czasu, a ty nie zasługujesz nawet na minutę.

No ten czas jak mniemam poświęciłaś jakiemuś panu, o ktorego ten atak (tyle udało mi sie zrozumiec z Twojego bezprzykładnego ataku na mnie). Choć Ciebie nie znam i raczej męża Ci nie odbiłam, ani matki, ojca, nie zabiłam. Poddałam jedynie ocenie (rzeczowej) cechy charakterystyczne twojej twórczości zamieszczonej na portalu.
Ty w zamian obrzuciłaś mnie inwektywami, dorabianiem historii, analizą żazdrości etc....
Wszyscy widzą , piorko i zapewne maja ubaw, a najlepszy ubaw ma zapewne wspomniany znajomy.

Inwektywami nie rzucę - nie zniżę sie do takiego, hmmmm poziomu.

A teraz spać! ;)
---
05 Wrz 2018 o 00:23
Nie projektuj, obłudnico.

I g... ci do tego komu poświęcam czas, pilnuj swojego kulfona.
strona 2 z 3
« < 123 > »
© 2010-2016 by Creative Media