Autor | piorko piórka czy jak tamm |
| 05 Wrz 2018 o 00:39 piorko napisał: Nie projektuj, obłudnico.
I g... ci do tego komu poświęcam czas, pilnuj swojego kulfona.
Popisuj sie dalej, piorko. Pokaż kim jesteś, choć już bardziej chyba nie mogłaś się obnażyć publicznie. ;)--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 05 Wrz 2018 o 00:47 gruszka napisał: piorko napisał: Nie projektuj, obłudnico.
I g... ci do tego komu poświęcam czas, pilnuj swojego kulfona. Popisuj sie dalej, piorko. Pokaż kim jesteś, choć już bardziej chyba nie mogłaś się obnażyć publicznie. ;)
Ament!!! ;-)))--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
| 05 Wrz 2018 o 00:50 I znowu g... prawda.
Ty się bardziej popisałaś i obnażyłaś publicznie, niewyprasowana babciu, obłudna, plotkarska, wścibska, szpiclująca, zazdrosna i chora z nienawiści. | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 05 Wrz 2018 o 08:05 Jednego słowa do obłudnika wczoraj nie napisałam, ale jemu się wydawało, że z nim dyskutuję. I musiał napisać to, bardzo kulturaaaalne, wysokich lotów, oczywiście - według jego teorii - wyniósł to z domu:
wczoraj o 20:22 Ano właśnie piorko... czy to rozdwojenie osobowości ? Przecież taką postawą zaprzeczasz samej sobie i zdrowej logice. --- Arsene
---------------------------------------
wczoraj o 21:05 piorko nie będę się zniżał do twojego poziomu żeby napisać co sądzę o takich kobietach jak ty ale przede wszystkim szkoda mi czasu na dalszą rozmowę z kimś kto nawet nie próbuje zrozumieć,że wszystko co robi to mu zwisa jak kilo kitu na agrafce -------------------------------------------------------
A to jest najlepsze:
wczoraj o 21:12 zingaro, gruszko do tej kobiety nic nie dociera i pewnie już nie dotrze... socjopaci mają to w genach
jedyne na co ją stać to powtórzenie wyliczanki z przedszkola ale widocznie to jest ten poziom...
------------------------------------
To właśnie jest ten... poziom. Według obłudnika mam rozdwojoną osobowość, nie będzie się zniżał do mojego poziomu (ale nadawać musiał), jestem socjopatką i w dodatku mam to w genach, czyli odziedziczyłam po rodzicach itd.
A teraz będzie wrzeszczał, że "Niemcy go biją"
Obłudnik. TFU! | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 05 Wrz 2018 o 08:25 Lotto, proszę, nie kasuj tego wątku. | |