Go to commentshaiku z flagami
Text 231 of 231 from volume: Dialog na dwa krzesła
Author
Genrepoetry
Formpoem / poetic tale
Date added2024-11-11
Linguistic correctness
Text quality
Views70

 


biało-czerwone

zakwitły na balkonach

dumny listopad





---------------

* Foto własne




  Contents of volume
Comments (2)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Polska naszą ojczyzną!!! Pozdrawiam:)
avatar
Tak jest, Jaro. Również pozdrawiam
© 2010-2016 by Creative Media