Autor | wybieramy zaufanych recenzentów |
| 26 Lut 2014 o 04:48 Też sądzę, że Hardy spełnia wymogi.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 26 Lut 2014 o 09:28 Popieram, jestem za! :) | |
| 07 Mar 2014 o 11:26 I jaka jest decyzja? | |
| 07 Mar 2014 o 11:32 A co na to sam zainteresowany?--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 07 Mar 2014 o 15:43 Sam zainteresowany nie zna procedury przyznawania "zaufanego recenzenta". Dziękuję za wysunięcie propozycji i poparcie. Jeżeli będzie taka decyzja "ciał stanowiących", zgodzę się. Jedyne, co mogę przyrzec, to to, że staram się przy ocenie stosować kryteria merytoryczne. | |
| 16 Mar 2014 o 11:25 Ja także popieram kandydaturę. | |
| 19 Mar 2014 o 10:56 Bardzo się w takim razie cieszę, że wyłonił nam się kolejny zaufany recenzent. Nie ma jakiegoś limitu, więc niezmiennie zapraszam do dalszego zgłaszania osób wyróżniających się poziomem komentarzy.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 21 Mar 2014 o 20:16 Hardy, serdecznie gratuluję :) | |
| 22 Mar 2014 o 05:12 Również serdecznie gratuluję.--- Jan Stanisław Jeż | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 22 Mar 2014 o 19:20 Dziękuję Wszystkim za zaufanie i miłe słowa.
Wreszcie i ja mogę poprzeć kogoś. Popieram więc w pełni kandydaturę Piórko, która to kandydatura spełnia podane wyżej warunki. ...chociaż nie wiem, czy jeszcze trzeba popierać. Czytam, że Medicus już nominowała :))) | |
| 24 Mar 2014 o 14:14 Medicus * - serdeczny buziak!
Dziękuję bardzo. Jestem zaskoczona, ale także zaszczycona taką nominacją i jeśli Szacowne Gremium tak zdecyduje, to oczywiście przyjmę tę honorową funkcję, ku chwale naszego PubliXo:)
Dziękuję także Hardemu * - dla Ciebie także buziak za poparcie propozycji Medicus:) | |
| 25 Mar 2014 o 05:12 Nie mam najmniejszych wątpliwości. Piórko to dobra propozycja. Popieram.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 25 Mar 2014 o 12:35 "nihil novi sub sole" :))))))))))))))))))))))))))))))))))--- Errare humanum est in errore perseverare stultum. | |
| 26 Mar 2014 o 21:23 Dziękuję, Janko :) | |
| 04 Mar 2016 o 13:14 janko napisał: Proszę Państwa, po ostatnim wpisie na forum otrzymałem od Piotra list, którego skróty zamieszczam w wersji oryginalnej: "Pisać nie umiesz,ocenianie też ci nie najlepiej wychodzi.Twój czas też dobiegnie końca". Nie wiem, czy bać się, czy też śmiać? Chyba wybiorę to drugie!
Naucz się przyjmować krytykę kolego. | |
| 04 Mar 2016 o 13:23 A propos krytyki, proszę nie wrzucać do kosza komentarzy wytykających błędy językowe, i to jeszcze jako "wpis obraźliwy" (!). Na pewno taki komentarz nie zostanie usunięty.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
| 04 Mar 2016 o 23:24 Dzisiaj Lolek09 dał przykład typowej, a w konsekwencji prymitywnej manipulacji. Czytelnik mógłby odebrać, że cytowany mój wpis pochodzi z dzisiaj, a przynajmniej z niedalekiej przeszłości. Informuję więc, że cytowany wpis był zamieszczony 10 maja 2012 roku o godz. 16.45, czyli, prawie cztery lata temu, a o przywołanym Piotrze chyba już prawie nikt nie pamięta. Teraz odniosę się wyłącznie do wpisu Lolka09. Potrafię przyjmować każdą krytykę, o ile jest ona rzeczowa. Jeżeli zaś ktoś pamięta wpisy Piotra, to z rzeczowością nie miały one niewiele wspólnego. A o ile dobrze pamiętam, to został on usunięty z Publixo za systematyczne obrażanie różnych użytkowników. I ostatnia uwaga. We wpisanym zdaniu przed słowem "kolego" brakuje przecinka.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 21 Sie 2018 o 18:48 Zgłaszam "emiliapienkowska" do tytułu zaufany recenzent.
Uzasadnienie:
Komentarze Emilii są merytoryczne, rozbudowane, wartościowe i ciekawe. Widać w każdym duże zaangażowanie i wiedzę. Czasem Jej opinie są ciekawsze od tekstu, który opisuje. Lubi (chyba jako jedyna) recenzować nawet stare teksty.
PS Jeżeli nie można przyznać następnego piórka, to jestem gotowa zrezygnować z mojego na rzecz Emilii.
. | |
| 21 Sie 2018 o 19:20 piorko napisał: Zgłaszam "emiliapienkowska" do tytułu zaufany recenzent.
Uzasadnienie:
Komentarze Emilii są merytoryczne, rozbudowane, wartościowe i ciekawe. Widać w każdym duże zaangażowanie i wiedzę. Czasem Jej opinie są ciekawsze od tekstu, który opisuje. Lubi (chyba jako jedyna) recenzować nawet stare teksty.
PS Jeżeli nie można przyznać następnego piórka, to jestem gotowa zrezygnować z mojego na rzecz Emilii.
.
Słusznie, piorko, zrezygnuj ;) Jestem za: twoją rezygnacją na rzecz Pani Emilii ;)--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |