Autorwybieramy zaufanych recenzentów
26 Lut 2014 o 04:48
Też sądzę, że Hardy spełnia wymogi.
---
Jan Stanisław Jeż
26 Lut 2014 o 09:28
Popieram, jestem za! :)
07 Mar 2014 o 11:26
I jaka jest decyzja?
07 Mar 2014 o 11:32
A co na to sam zainteresowany?
---
Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić.
07 Mar 2014 o 15:43
Sam zainteresowany nie zna procedury przyznawania "zaufanego recenzenta".
Dziękuję za wysunięcie propozycji i poparcie. Jeżeli będzie taka decyzja "ciał stanowiących", zgodzę się.
Jedyne, co mogę przyrzec, to to, że staram się przy ocenie stosować kryteria merytoryczne.
16 Mar 2014 o 11:25
Ja także popieram kandydaturę.
19 Mar 2014 o 10:56
Bardzo się w takim razie cieszę, że wyłonił nam się kolejny zaufany recenzent. Nie ma jakiegoś limitu, więc niezmiennie zapraszam do dalszego zgłaszania osób wyróżniających się poziomem komentarzy.
---
21 Mar 2014 o 20:16
Hardy, serdecznie gratuluję :)
22 Mar 2014 o 05:12
Również serdecznie gratuluję.
---
Jan Stanisław Jeż
[...] 
22 Mar 2014 o 19:20
Dziękuję Wszystkim za zaufanie i miłe słowa.

Wreszcie i ja mogę poprzeć kogoś. Popieram więc w pełni kandydaturę Piórko, która to kandydatura spełnia podane wyżej warunki.
...chociaż nie wiem, czy jeszcze trzeba popierać. Czytam, że Medicus już nominowała :)))
24 Mar 2014 o 14:14
Medicus * - serdeczny buziak!

Dziękuję bardzo. Jestem zaskoczona, ale także zaszczycona taką nominacją i jeśli Szacowne Gremium tak zdecyduje, to oczywiście przyjmę tę honorową funkcję, ku chwale naszego PubliXo:)

Dziękuję także Hardemu * - dla Ciebie także buziak za poparcie propozycji Medicus:)
25 Mar 2014 o 05:12
Nie mam najmniejszych wątpliwości. Piórko to dobra propozycja. Popieram.
---
Jan Stanisław Jeż
25 Mar 2014 o 12:35
"nihil novi sub sole" :))))))))))))))))))))))))))))))))))
---
Errare humanum est in errore perseverare stultum.
26 Mar 2014 o 21:23
Dziękuję, Janko :)
04 Mar 2016 o 13:14
janko napisał:
Proszę Państwa, po ostatnim wpisie na forum otrzymałem od Piotra list, którego skróty zamieszczam w wersji oryginalnej: "Pisać nie umiesz,ocenianie też ci nie najlepiej wychodzi.Twój czas też dobiegnie końca". Nie wiem, czy bać się, czy też śmiać? Chyba wybiorę to drugie!

Naucz się przyjmować krytykę kolego.
04 Mar 2016 o 13:23
A propos krytyki, proszę nie wrzucać do kosza komentarzy wytykających błędy językowe, i to jeszcze jako "wpis obraźliwy" (!). Na pewno taki komentarz nie zostanie usunięty.
---
04 Mar 2016 o 23:24
Dzisiaj Lolek09 dał przykład typowej, a w konsekwencji prymitywnej manipulacji. Czytelnik mógłby odebrać, że cytowany mój wpis pochodzi z dzisiaj, a przynajmniej z niedalekiej przeszłości. Informuję więc, że cytowany wpis był zamieszczony 10 maja 2012 roku o godz. 16.45, czyli, prawie cztery lata temu, a o przywołanym Piotrze chyba już prawie nikt nie pamięta.
Teraz odniosę się wyłącznie do wpisu Lolka09. Potrafię przyjmować każdą krytykę, o ile jest ona rzeczowa. Jeżeli zaś ktoś pamięta wpisy Piotra, to z rzeczowością nie miały one niewiele wspólnego. A o ile dobrze pamiętam, to został on usunięty z Publixo za systematyczne obrażanie różnych użytkowników.
I ostatnia uwaga. We wpisanym zdaniu przed słowem "kolego" brakuje przecinka.
---
Jan Stanisław Jeż
21 Sie 2018 o 18:48
Zgłaszam "emiliapienkowska" do tytułu zaufany recenzent.

Uzasadnienie:

Komentarze Emilii są merytoryczne, rozbudowane, wartościowe i ciekawe. Widać w każdym duże zaangażowanie i wiedzę. Czasem Jej opinie są ciekawsze od tekstu, który opisuje. Lubi (chyba jako jedyna) recenzować nawet stare teksty.

PS Jeżeli nie można przyznać następnego piórka, to jestem gotowa zrezygnować z mojego na rzecz Emilii.

.
21 Sie 2018 o 19:20
piorko napisał:
Zgłaszam "emiliapienkowska" do tytułu zaufany recenzent.

Uzasadnienie:

Komentarze Emilii są merytoryczne, rozbudowane, wartościowe i ciekawe. Widać w każdym duże zaangażowanie i wiedzę. Czasem Jej opinie są ciekawsze od tekstu, który opisuje. Lubi (chyba jako jedyna) recenzować nawet stare teksty.

PS Jeżeli nie można przyznać następnego piórka, to jestem gotowa zrezygnować z mojego na rzecz Emilii.

.

Słusznie, piorko, zrezygnuj ;) Jestem za: twoją rezygnacją na rzecz Pani Emilii ;)
---
Hellsichtige [Jasnowidząca]
© 2010-2016 by Creative Media