Autor | Pomieszanie z poplątaniem...czyli wyszumienie się jak nas dopadnie głupawka :P |
| 20 Sie 2018 o 20:23 piorko napisał: hi hi hi cha cha cha... :D
I co mówisz, Płochliwa Eyfemio, że nie umiesz? Fajna flaszka dla potłuczonych :D
Ze świńskich to mam chyba tylko jedną:
Jej Wysokość Świnia
Świnia nie dziękuje za to, że ją głaskasz, Raczej oczekuje dozgonnej wdzięczności. Bo jest to z jej strony niebywała łaska, Że możesz dotykać jej świńskiej wielkości.
ale w tym wątku bardziej Twoje pasują :P
Anielska Zołza :P
err, przepraszam - Płochliwa Eufemio :* | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 21 Sie 2018 o 09:53 Anielska zolzo ...miałam ich więcej ale poecie nie przystoi pisać takich bzdur i takim językiem ;););)--- Czarownica ;) | |
| 21 Sie 2018 o 10:11 Noooo :P Prawdę rzekłaś, kochana Płochliwusia Efemioniusiu ;-) ;-) :-)
Anielskusia Zołzusia :P | |
| 24 Sie 2018 o 15:03
Krzysztof Zalewski - Miłość Miłość
No chodzi za mną jak pies kudłaty...:):):) oczywiście piosenka (to dla nie kumatych :P )--- Czarownica ;) | |
| 24 Sie 2018 o 15:36 Świetne! Muza też :) | |
| 27 Sie 2018 o 13:49 Straszna tu cisza i nuda...chyba czas zwołać sabat czarownic i szatanów portalowych :P:P:P--- Czarownica ;) | |
no user | 27 Sie 2018 o 22:54 Płochliwa Eufemio, czytam Was w miarę wolnego czasu:) Na zlot czarownic i szatanów w fajnym gronie, chętnie się pojawiam. Prześlę Wam coś szatańskiego do posłuchania, drogie dziewczyny i chłopaki:))
Buziaki Wam posyłam i zielonych snów życzę:)--- Czarownica ;) | |
| 14 Wrz 2018 o 11:10 Chyba wrócę do pisania "Kronik Sybilli",w pracy zrobiło się w końcu spokojniej,pomysły nowe roją mi się w głowie, a 12 godzin trzeba jakoś wytrzymać :) Póki co wrzucam to co pisałam rok temu...mam nadzieje że się spodoba :)--- Czarownica ;) | |
no user | 17 Wrz 2018 o 17:04 Płochliwa Eufemio, doczytałam się, że znasz się na ezoteryce i temu podobnych kwestiach:) Ja nie mam pojecia w tej dziedzinie, ale chętnie poczytam na ten temat. Potrafisz wróżyć? Potrafisz przepowiedzieć przyszłość?
Jakbyś umiała układac karty albo cos w tym stylu, to chetnie poddam się Interview:))
Znak zodiakalny- Lew Ulubiony kolor- brązowy, mokka (W takim kolorze oczy, auto i ulubione sukienki) Ulubiony miesiąć-wrzesień Ulubiony owoc-winogrona Ulubione danie-frytki Ulubione zabawy-w ciuciubabkę:)) Ulubione cyfry-31 (Moje urodziny)
A teraz powróż mi coś:)))--- Czarownica ;) | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |
| 17 Wrz 2018 o 20:34 Sa różne rozkłady, a każdy tarocista ma "swoje" zwyczaje.Klimat,pora, rozkładanie, oczyszczanie kart itd. Tarot, podobnie jak runy( choc te sa silniejsze od tarota) to nie zabawka.Mozna sobie zrobic kuku.Nawet tu obowiązuje BHP :) Mozna wierzyc w to lub nie, ale prognozowanie przyszłości jest nic innym jak zaprogramowaniem człowieka :) Mozna mu wskazać problem, powiedziec na co uważac, ale jak postąpi to zalezy tylko od niego :) MIłego wieczoru--- Czarownica ;) | |
no user | [...] | |