Autor | 'moja muzyka' |
no user | 06 Lip 2018 o 15:44 Udanych wakacji:)
| |
no user | 08 Lip 2018 o 11:45 Wspomnienia fajnych filmów, czarno-białych. Patriotyczne i edukacyjne przesłania. Nie brakuje oczywiście zachowań żenujących, jak paniusia z PSEM w filmie...
| |
no user | 08 Lip 2018 o 13:36 | |
no user | 09 Lip 2018 o 13:12 | |
| 09 Lip 2018 o 19:21 Auroro, a ja podzielę się... panem, którego I love...! :)
--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 09 Lip 2018 o 19:54 Gruszko, :)) no ten Pan to rewelacja. Wierzę Ci, że można go pokochać, za taki humor:)
Ja pamiętam, że kiedyś byłam zakochana w starszym Panie, a raczej jego głosie...
To była rewelacja. Miałam 20 lat, wtedy mój chłopak był bardzo zazdrosny o głos tego Pana:)--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 09 Lip 2018 o 20:07 A wtedy mój chłopak zakochał się w ABBA, w tej blondynce:)
Chciał na złość zrobić...i tak się drażniliśmy, było cudownie. Pamiętam, że gdy pokochałam B. Lindę, to już konkurencji nie miałam...:)))
--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 09 Lip 2018 o 23:14 zapytaj czy lubię czerwony kolor odpowiem nocą we śnie podglądasz jesteś przecież wiesz że niedawno miałam umrzeć dlatego powoli a dlaczego? bo takie są rytuały? ale ja nie lubię żałoby smutku nie to definitywnie nie moje klimaty więc na przekór żyję dlatego powoli a dlaczego? tajemnica? ja nie wiem nie wszystko rozumiem a kogo?
no user | 10 Lip 2018 o 21:49 --- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 11 Lip 2018 o 01:27 Życzę Wszystkim pięknych wakacji. Dużo słońca, apogeum szczęścia oraz spełnienia marzeń. Jak najmniej smutku, możliwości pozostania sobą, zrozuienia i wiary w ludzi, w prawdziwe wartości. Dzięki za wszystkie miłe słowa...
Jeszcze raz pięknych wakacji:) Pa...
/konto usunięte/ | [...] | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |