Autor | 'moja muzyka' |
no user | 12 Sie 2018 o 20:36 Arsene, nie wiem, czy dojdzie ten post, bo próbuje juz kilka razy, jak Twój nick wymieniam, to ukazuje się blokada. No dzięki za muzę. | |
| 12 Sie 2018 o 22:09 To jest taka opcja w panelu sterowania, żeby blokować pojedyncze słowa? Ho ho!
Auroro! Skoro nie znałaś "Serce choć popękane", to zakładam, że nie znasz grupy Kat. Chłopaki grają już ponad 30 lat. Vocal Roman Kostrzewski. To znaczy grali. Nad Romanem ciąży dziś infamia. Jest wyklęty. Odwoływane są koncerty z jego udziałem. Interpelacje w tej sprawie składają politycy PiS.
Dam linki do innych kawałków Romana:
Dedykuję wszystkim czarownicom - Purpurowe Gody!!!
Legenda Wyśniona
--- DW | |
no user | 12 Sie 2018 o 22:54 Legionie,
nie mam pojęcia o co chodzi z tymi blokadami. To dziwna sytuacja, ale chyba nie warta szczególnej uwagi, ponieważ wtedy osiąga swój cel.
Kat, rzeczywiście nie pamiętam. Ale interesujące info, bo teksty są fajne, ciekawe. Jak wiadomo gusta i interpretacje muzyczne bywają różne.
Dzięki Mefisto, muzyka warta uwagi:)
--- DW | |
| 12 Sie 2018 o 23:19 No, no... kawałek wrzuciłaś mój melancholiczny. Najlepszy kawałek Budki Szulera.
Wrzucę kawałek, który świetnie obnaża węgierską duszę. Pod koniec jest doskonały chórek. Pokolgep.
--- DW | |
no user | 13 Sie 2018 o 11:53 Legionie, posłuchałam więcej utworów tej grupy. Nie znałam ich. Chórek dodaje pikanterii na koniec. Fragment dobrej muzyki o wolnej duszy, pozytywna energia emanuje.
Dzięki Ci. Fajnie, że zaglądasz.
:)--- DW | |
no user | 14 Sie 2018 o 12:24
"Jeśli jestem tym, co posiadam i to stracę, czym wówczas będę?" E.Fromm--- DW | |
no user | 14 Sie 2018 o 13:12
Pozdrowienia z pięknego Hannoveru:)--- DW | |
| 14 Sie 2018 o 14:56 Auroro, piękne miasto :) Również Ciebie pozdrawiam :)
PS w Langenhagen mieszka moja rodzina :)
a tu jeszcze dwa linki z Hannoveru:
. | |
| 14 Sie 2018 o 14:58 I jeszcze na marginesie:
Na forum nie funkcjonuje blokada. To musiał być jakiś chwilowy błąd systemu. | |
no user | 14 Sie 2018 o 15:14 Piorko,
Dzięki serdeczne. To cudne linki pięknego miasta, Langenhagen to zupełnie niedaleko ode mnie, 20 minut autem:)) Znana dzielnica za względu na lotnisko. Czasami tam jestem, bo kawa tam szczególnie pyszna i można popatrzeć na przylatujące i odlatujące samoloty. Jak kiedyś będziesz w Hannoverze i będzie pasowało, to daj znak, możemy wspólnie wypić kawę:)
PS. Być może, że blokada to jakiś defekt techniczny, bo kilka wiadomości wysłałam, a innych się nie udało...To sobie pomyślałam, że jestem zablokowana:)
Dzięki, że napisałaś:) | |
| 14 Sie 2018 o 15:56 Bardzo chętnie, Auroro :)
ale ze mną się umawiać to najlepiej po śmierć, bo wtedy masz pewne baaardzo długie życie ;-) Jednak nie wykluczam i obiecuję, że jak tam będę to dam Ci znać :) ( dzisiaj rano moja rodzina z Langenhagen i innych niemieckich miast, bo w Niemczech mam dużo rodziny, właśnie pojechała do domu. Mieliśmy zjazd rodzinny na polskim zadupiu ;-)) | |
no user | 14 Sie 2018 o 20:48 Piórko,
tak chyba wszyscy mamy, że zaproszenia są częstsze, aniżeli spotkania:)) Ale gesty się liczą. Ja też mam dużo rodziny w Germanii. W Polsce mniej, ale chętnie odwiedzam Ojczyznę. Miłego wieczoru:) | |
no user | 14 Sie 2018 o 21:29 Zakochanym, niecierpliwym, oburzonym, dumnym, bogatym, mniej bogatym, niesprawiedliwie oceniającym, nieśmiałym, zawiedzionym, cynicznym, złośliwym, okrutnym, miłym, płaczącym, roześmianym, cierpiącym z braku miłości, cierpiącym z powodu odległej miłości, marzącym, pięknym, wiernym, zdradzającym, piszącym pięknie, piszącym mniej pięknie, z poczuciem humoru, bez poczucia humoru...zakochanym:)
| |
no user | 16 Sie 2018 o 00:05 Nocne pozdrowienia z Hannoveru:) A niebo gdwiazdeczkowe, kwiatki w ogródku pięknie pachną, na ulicy tramwaje szaleją, szaleją...
:))) | |
no user | 16 Sie 2018 o 00:17
"Musisz Waćpanna do tego przywyknąć, a Waćpan odwyknąć, bo nie może tak być...! Waćpanna będziesz mnie na nitce wodzić... Kiedy kochasz, padaj do nóg,... zdrajca z Waćpana, judasz..."
:)) | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 16 Sie 2018 o 09:33
miłego dnia :)--- Czarownica ;) | |
| 16 Sie 2018 o 09:39 A na tym się wychowałam muzycznie..:) Closterkeller "Violett"
--- Czarownica ;) | |
/konto usunięte/ | [...] | |
no user | [...] | |