Autor | 'moja muzyka' |
| 28 Lip 2018 o 12:15 Auroro...ja starej daty :P:P:P Dobra muzyka sama się obroni :):):) Led Zeppelin-Kashmir
--- Czarownica ;) | |
no user | 28 Lip 2018 o 12:53 Witajcie,
To przykra wiadomość, Kora to wspaniała wokalistka:(
"Nie wyobrażam sobie, miły, Abyś na wojnę kiedyś szedł. Życia nie wolno tracić, miły, Życie jest po to, by kochać się.
Mam w domu szafę bardzo starą Z podwójnym dnem, z lustrami dwoma, Gdy zaczną strzelać za oknami, Będziemy w szafie żyć.
Starczy nam ubrań na wszystkie pory, Szalone bale, dzikie kolory I u znajomych jest tyle szaf, Będzie co zwiedzać przez parę lat."--- Czarownica ;) | |
no user | 28 Lip 2018 o 12:59 Assassin,
Tak:) Dobra muyzka nie zna wieku... Ja też mam za kilka dni urodziny...i znowu rok wiecej:))
--- Czarownica ;) | |
| 28 Lip 2018 o 14:22 Auroro...czyżbyś była też Lwem :)??--- Czarownica ;) | |
no user | 28 Lip 2018 o 19:24 Assassin,
oczywiście:))
Ty też?--- Czarownica ;) | |
| 28 Lip 2018 o 19:29 Nie tylko dla małolatek, absolutna rewelacja pod każdym względem, serdecznie polecam.
--- Errare humanum est in errore perseverare stultum. | |
| 28 Lip 2018 o 19:35 Proszę o wybaczenie, wrzuciłem link od końca :(
Oto właściwy link:
| 28 Lip 2018 o 19:39 Niestety nie udało się. Trzeba przesunąć skalę do początku koncertu. Miłych wrażeń :)
Serdeczności--- Errare humanum est in errore perseverare stultum. | |
no user | 28 Lip 2018 o 20:11 luciusannaeusmartin,
witam Ciebie również w świecie muzyki. Rubustna Twoja muzyka.
| 28 Lip 2018 o 21:18 Tu nie chodzi tylko o muzykę, ale o całość, wirtuozerię i talent.
Oto kolejne rewelacyjne przykłady:
no user | 29 Lip 2018 o 12:10 Dziękuję.
Udanej niedzieli Wszystkim...
no user | 29 Lip 2018 o 12:52 "Julietta potrafiła odróżnić dobro od zła. Kiedy zło skradało się do jej pokoju, zamykała okno. Czasami zło było sprytniejsze i wchodziło szybciej aniżeli mogła zauważyć. Wtedy Julietta przypominała sobie słowa ukochanej babci: spójrz złości w oczy, wtedy zrozumie, że jesteś odważna. Czasami rozmawiała ze złem, aby wiedziało, że ma swój styl. Milczenie Julietty, mogłoby utwierdzić zło w przekonaniu, że dominuje i ma rację. Julietta potrafiła zaufać ludziom i była godna zaufania. Uwielbiała przyrodę. Fascynowała ja dostojność, spokój i niepodważalna stabilność." A.W.
| 29 Lip 2018 o 14:43 Auroro, tak tez jestem Lwem :):):) (z 6.08)
A dziś co dla fanów muzyki filmowej, albowiem nie tylko ze mnie "stara metalówa" :P
Abel Korzeniowski...chyba mało doceniany kompozytor, nie tylko muzy do filmów,(W.E Królewski romans, Romeo i Julia) ale też seriali (Dom zgrozy)
--- Czarownica ;) | |
no user | 29 Lip 2018 o 15:02 Assassin,
ja jestem Lwem z lipca:))
Cudne, merci.
Mnie fasynują kompozycje Ennio Morricone...:)
--- Czarownica ;) | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 29 Lip 2018 o 21:50 Niestety nawet najlepszy sprzęt elektroniczny nie jest w stanie zastąpić prawdziwych instrumentów :(
Moja propozycja na dobranoc:
| 30 Lip 2018 o 11:37 a o już muzyce na żywo nie wspomnę :) to jest dopiero czad :) ( i nie mam tu na myśli wiejskich potańcówek) :P:P:P--- Czarownica ;) | |