Autor | 'moja muzyka' |
| 25 Lip 2018 o 00:48 --- „A ci, którzy tańczyli zostali uznani za szaleńców przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.” Friedrich Nietzsche | |
/konto usunięte/ | [...] | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |
no user | [...] | |
| 27 Lip 2018 o 19:31 No to dorzucę swoje trzy grosze... Słucham rocka,metalu grunge...na początek polecam "TREMONTI - A Dying Machine"
Pozdrawiam :)--- Czarownica ;) | |
| 27 Lip 2018 o 19:59 --- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 27 Lip 2018 o 20:39 Assassin,
witam serdecznie:) Oryginalne gusta, wysłuchałam. Fajnie, że zajrzałaś...zapraszam.
--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 27 Lip 2018 o 20:42 Gruszko moja miła:) fajne, coś w moim stylu.
A to?
--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 27 Lip 2018 o 20:52 Arsene,
| 27 Lip 2018 o 21:09 Aurora napisał: A to? Mmm, czemu nie. Taniec uwielbiam, więc nuta i owszem. :) --- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 27 Lip 2018 o 21:22 Na dobranoc
no user | 27 Lip 2018 o 23:40 Merci. Dobranoc.
| 28 Lip 2018 o 09:04 A ode mnie na dzień dobry moja Kochana ziomalka Asia. :)
| 28 Lip 2018 o 09:20 właśnie przeczytałam że.... :(((
| 28 Lip 2018 o 11:45
Jedna z najlepszych polskich wokalistek... [*]--- Czarownica ;) | |