Autor | tchórzostwo czy demokracja? |
| 11 Sie 2018 o 23:29 Pulsar napisał:
"Ja myślę, że to portal katolicki"
Niezupełnie. Pracujemy nad tym. Legion.--- DW | |
| 11 Sie 2018 o 23:34 janko napisał: Szanowna Pani Zingaro, komunikuję, że moje zblokowanie, które nastąpiło około godz. 16.00, miało być rodzajem sygnału, że coś takiego istnieje. Gdy Pani się o tym zorientowała, dając sygnał o godz. 16.34, natychmiast odblokowałem. Kiedy więc Pani o godz. 17.15 ponownie o tym napisała, blokady już nie było. Długo czekałem z poinformowaniem o tym, mając nadzieję, że Pani sama się zorientuje. Co zaś tyczy wypowiedzi Pulsara, że kur...stwo na publixo nie zna granic, to w pełni to zdanie podzielam. Odczuwam je nieustannie, a przed kilkoma dniami szczególnie.
Zastanawiam się w jakim celu ten sygnał, skoro wszyscy wiedzą że blokady są stosowane--- Jestem bo jestem. | |
| 11 Sie 2018 o 23:40 zingara napisał: janko napisał: Długo czekałem z poinformowaniem o tym, mając nadzieję, że Pani sama się zorientuje.
Zastanawiam się w jakim celu ten sygnał, skoro wszyscy wiedzą że blokady są stosowane
Ewa, no jak mogłaś sie nie zorientować o zdjęciu blokady-sygnału?! Powinnaś była co 5 min. sprawdzać, czy nadal działa! ;)--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 12 Sie 2018 o 00:06 Jejku, no widzisz :)--- Jestem bo jestem. | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 12 Sie 2018 o 02:12 No właśnie był to sygnał do zastanowienia się.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 12 Sie 2018 o 07:50 janko napisał: No właśnie był to sygnał do zastanowienia się.
A można wieedzieć do zastanowienia nad czym, Janko? Bo zaintrygowałeś...--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 12 Sie 2018 o 08:04 Nawzajem się blokujecie, a tutaj urządziliście sobie ring wolny do prywatnych rozgrywek. To są tak gówniarskie zachowania, że dziwię się niektórym komentatorom uczestnictwa w tym maglu--- bronmus45 / trotsiga | |
| 12 Sie 2018 o 08:36 trotsiga napisał: Nawzajem się blokujecie, a tutaj urządziliście sobie ring wolny do prywatnych rozgrywek. To są tak gówniarskie zachowania, że dziwię się niektórym komentatorom uczestnictwa w tym maglu
Trotsiga, zamiast maglować, wypowiedz się, czy jesteś za blokowaniem, plusominusikami do komentarzy itd? Śmiało, zaprezentuj swoje zdanie.--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 12 Sie 2018 o 09:34 gruszka napisał: Trotsiga, zamiast maglować, wypowiedz się, czy jesteś za blokowaniem, plusominusikami do komentarzy itd? Śmiało, zaprezentuj swoje zdanie. ... Na ten temat wypowiadałem się już tyle razy, że ani myślę się powtarzać. Odsyłam do jednej z wielu moich wypowiedzi pod adresem:
--- bronmus45 / trotsiga | |
| 12 Sie 2018 o 09:45 trotsiga napisał: Na ten temat wypowiadałem się już tyle razy, że ani myślę się powtarzać. Odsyłam do jednej z wielu moich wypowiedzi pod adresem: Tutaj akurat odnosisz sie jedynie do ocen formalnych dla utworów. A ja pytam o inne narzędzia - plusy i minusy dla komentarzy (anonimowe, bez uzasadniania), o uznaniowe blokowanie przez użytkowników innych userów... W tym zakresie Twojej opinii nie znam. --- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 12 Sie 2018 o 09:58 Ci co mnie znają z innych portali wiedzą doskonale o tym, że jestem zdecydowanym przeciwnikiem stosowania wszelkich ocen - a tym bardziej wystawianych anonimowo. Obojętnie, czy dotyczy to samych utworów, czy też komentarzy do nich. Oceny bowiem zawsze będą rodzić rywalizację, a więc są pożywką dla rodzenia się TWA - czyli ja tobie, ty mnie... Zamiast ocen - jedynie merytoryczne komentarze, na podstawie których czytelnicy sami wyrobią sobie zdanie o komentującym. Co do blokowania - sama widzisz, jak to działa. Blokujemy się nawzajem, by potem pod tekstami innych - lub tu na forum - rozpoczynać kolejne spory. A administratorka LOTTA jednych za takie postępowanie karze surowo - wobec innych natomiast "przymyka oko". I to właśnie rodzi kolejne niesnaski, wprowadzając gnijącą atmosferę pośród nas samych.--- bronmus45 / trotsiga | |
| 12 Sie 2018 o 10:10 trotsiga napisał: Ci co mnie znają z innych portali wiedzą doskonale o tym, że jestem zdecydowanym przeciwnikiem stosowania wszelkich ocen - a tym bardziej wystawianych anonimowo. Obojętnie, czy dotyczy to samych utworów, czy też komentarzy do nich. Oceny bowiem zawsze będą rodzić rywalizację, a więc są pożywką dla rodzenia się TWA - czyli ja tobie, ty mnie... Zamiast ocen - jedynie merytoryczne komentarze, na podstawie których czytelnicy sami wyrobią sobie zdanie o komentującym. Co do blokowania - sama widzisz, jak to działa. Blokujemy się nawzajem, by potem pod tekstami innych - lub tu na forum - rozpoczynać kolejne spory. A administratorka LOTTA jednych za takie postępowanie karze surowo - wobec innych natomiast "przymyka oko". I to właśnie rodzi kolejne niesnaski, wprowadzając gnijącą atmosferę pośród nas samych.
Dzięki, że odpowiedziałeś. Właśnie tego dotyczy założony przeze mnie wątek. Pozdro--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 12 Sie 2018 o 10:35 Arsene napisał: moje zdanie na tematplusominusików jest takie,że prawo do wstawiania plusów/minusów powinien mieć głównie autor
Mam całkowicie odmienne zdanie - ocenie powinny podlegać prezentowane utwory. Komentujący nie może być karany albo nagradzany za wyrażenie swojej opinii, bo ta wtedy staje się uwarunkowana kijem albo marchewką. A autor może podziekować słownie za poświęcony przez komentującego czas. Żadne gadżety nie zastąpią oceny opisowej, refleksji, czy wyrażonego zdania.--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 12 Sie 2018 o 10:55 Arsene napisał: trotsiga napisał: A administratorka LOTTA jednych za takie postępowanie karze surowo - wobec innych natomiast "przymyka oko". I to właśnie rodzi kolejne niesnaski, wprowadzając gnijącą atmosferę pośród nas samych. Nie zgadzam się z tym -pani Lotta jest wyjątkowo sprawiedliwa a do tego niezmiernie cierpliwa. Są tu bowiem tacy,którzy ośmielili się nawet ją obrażać.To nie uchodzi aby mimo wszystko tak traktować płeć piękną a do tego osobę,dzięki której tu jesteśmy. I skończmy wreszcie trotsigo te wycieczki osobiste. Robisz też to nie po raz pierwszy. Czy tam gdzie ty tam zaraz wojna ? chyba takiej etykietki nie chcesz ? I nie podlizuj się tutaj niektórym -badż sobą. Bo z tego co widzę takie lizanie niektórym nie odpowiada. ... Co do podlizywania się - dałeś właśnie kolejny tego przykład. Wycieczki osobiste to właśnie ty sam stosujesz zarówno tutaj, jak i pisząc te swoje "nibylimeryki" Odnoszę wrażenie - i to nie od dziś - że ty wszystkie swoje złe nawyki chcesz scedować na innych - widząc ich odbicie codziennie w swojej osobowości.--- bronmus45 / trotsiga | |