Autor | tchórzostwo czy demokracja? |
| 12 Sie 2018 o 11:33 Arsene napisał: a twój idol i guru powtarza : to są tylko limeryki a jak ktoś się z nimi utożsamia to jest jego problem a nie mój drogi kameleonie Twoje lizusostwo na wszystkich portalach jakie zaszczycasz swoją obecnością jest szeroko już rozpoznane. Z początku w stosunku do wszystkich, aby zaskarbić sobie łaskawe spojrzenie na swoje teksty - bo jak niełaskawe, to od razu blokujesz takowego komentatora - a w stosunku do administracji lizusostwo twoje obliczone jest na życzliwość tejże. Bo przecież ze względu na "rarytasy" jakie publikujesz tu i ówdzie, żaden z administratorów by ciebie nie bronił ...--- bronmus45 / trotsiga | |
| 12 Sie 2018 o 11:35 Panowie, nie zaśmiecajcie wątku wymianą uprzejmości, plizz.--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 12 Sie 2018 o 19:36 A ja będę komentować zgodnie ze swoim sumieniem, jeśli mnie ktoś zablokuje płakać nie będę:) Po wczorajszej brokacie przez Janko zastanawiałam się tylko - dlaczego została zastosowana wobec mnie, nie odniosłam się personalnie. Moim zdaniem jeśli autor wstawia tekst powinien się liczyć z opiniami - nie tylko pochlebnymi - Janko dał mi ostrzeżenie!!! Liż mnie bo inaczej :( w życiu - nikt nie będzie mi dyktował jak mam komentować:) Nie mam zamiaru nikomu lizać dupy tylko po to by dostać fajny komentarz w rewanżu :) Takie postępowanie jest obłudą - jeśli mi się nie spodoba wiersz np. mojej przyjaciółki lub przyjaciela powiem i jestem pewna że oni zrobią to samo :) niech żyje wolność słowa - pozdrawiam niezadowolonych :)--- Jestem bo jestem. | |
| 12 Sie 2018 o 19:41 Sorki za błędy piszę z telefonu ...--- Jestem bo jestem. | |
| 12 Sie 2018 o 20:00 zingara napisał: A ja będę komentować zgodnie ze swoim sumieniem, jeśli mnie ktoś zablokuje płakać nie będę:) Po wczorajszej brokacie przez Janko zastanawiałam się tylko - dlaczego została zastosowana wobec mnie, nie odniosłam się personalnie. Moim zdaniem jeśli autor wstawia tekst powinien się liczyć z opiniami - nie tylko pochlebnymi - Janko dał mi ostrzeżenie!!! Liż mnie bo inaczej :( w życiu - nikt nie będzie mi dyktował jak mam komentować:) Nie mam zamiaru nikomu lizać dupy tylko po to by dostać fajny komentarz w rewanżu :) Takie postępowanie jest obłudą - jeśli mi się nie spodoba wiersz np. mojej przyjaciółki lub przyjaciela powiem i jestem pewna że oni zrobią to samo :) niech żyje wolność słowa - pozdrawiam niezadowolonych :) ... Kolegą trudno nazwać doprawdy takiego, który tylko zachwala, chociaż nie ma czego. Przyjaźń wtedy jedynie można nazwać trwałą, gdy przyjaciel ma prawo orzec - żeś zakałą ... . Przyjaciel ma prawo powiedzieć ci, żeś zakałą, jeśli ta ocena oparta jest na sprawdzonych faktach. Ukrywanie tego nie jest nawet koleżeństwem. ... Powyższe stwierdzenia z mojego tekstu wyśmiał nie tak dawno niejaki Arsene--- bronmus45 / trotsiga | |
| 12 Sie 2018 o 20:11 Moja przyjaciółka Gruszka niejednokrotnie zjechała mój wiersz, tak samo Florian - przeżyłam poprawiłam i jestem im wdzięczna - dlatego uważam ich za przyjaciół :) Amen potrafią pochwalić ale też dowalić :))) Nigdy nie odnoszą się personalnie :)--- Jestem bo jestem. | |
no user | 12 Sie 2018 o 20:17 Próbuję na muzycznym podziękować Arsene, jak to w moim stylu, za muzykę, ale post jest blokowany. Do Legiona i Leo mogłam normalnie wysłać, tylko do Arsene jest blokada??? Niestety, nie wiem o co tu chodzi, dlatego pozwoliłam sobie w tym miejscu. Sorry Gruszko, że nie na temat. To jakiś paradox? Nie było mnie kilka dni na Publixo, nie wiem o co chodzi, ale jakies nienormalności tu się zapewne dzieją. Nigdy nikogo nie blokowałam i nie będę:)--- Jestem bo jestem. | |
no user | 12 Sie 2018 o 20:30 Publixo jest podgladane i kontrolowane.--- Jestem bo jestem. | |
no user | 12 Sie 2018 o 20:32 Próbowałam napisać podziękowanie na muzycznym, dla Arsene za muzę, niestety nie udaje się. Przed chwilą napisałam obszernie na temat podgladania wiadomości prywatnych, równiez blokada. czyli jest tu KTOŚ, kto działa na całym etacie. Życzę miłego podglądania.--- Jestem bo jestem. | |
no user | 12 Sie 2018 o 20:37 Oooo blokada zniknęła...szok!!! Miego wieczoru, tym uczciwym...o ile mój post dojdzie.--- Jestem bo jestem. | |
| 12 Sie 2018 o 20:45 O masz ... więc cii...--- Jestem bo jestem. | |
no user | 12 Sie 2018 o 20:56 zingaro,
niechaj się bawią, jak im ulży. Warto jednak wiedzieć z kim mamy do czynienia. Ja podejrzewam, że wiem, ale tajemnica zawodowa*. Zdradzę tylko, że takie zabawy szkodzą Publixo. Także może z racji marketingu warto pomyśleć nad powagą sytuacji. Wywoływanie sztucznych kłótni, aby polepszyć notowania własnego ego, to pewien syndrom, o którym nie bedę się lepiej wypowiadała. To przyjemności życzę...Panie i Panowie:)--- Jestem bo jestem. | |
| 12 Sie 2018 o 20:58 Aurora napisał: Przed chwilą napisałam obszernie na temat podgladania wiadomości prywatnych, równiez blokada. czyli jest tu KTOŚ, kto działa na całym etacie. Życzę miłego podglądania.
coraz ciekawiej...--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 12 Sie 2018 o 21:12 Gruszko, dosyć niewygodna cecha mojego charakteru, ale niestety nie lubię kiedy robi się z ludzi głupków*. Nigdy nie zaczynam żadnych konfliktów, ja tylko reaguję na nie, albo reaguję na niesprawiedliwe traktowanie innych. Przecież tak pięknie o tym prawie wszyscy tu piszą! Prawda? To gdzie jest to wymagane przez Wielu traktowanie Fair innych? Gruszko, to przykre patrzeć na takie zachowanie dorosłych ludzi, po prostu szkoda słów. Uważajcie na siebie dziewczyny:) Pozdrowienia demokratyczne i lepiej jak już temat skończę, bo z racji mówienia prawdy mogłabym powiedzieć jeszcze wiecej, a potem pożegnać się zapewne z portalem. Szkoda mi kontaktu do wielu wartościowych ludzi, dlatego jeszcze chwilę pomilczę:)--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
no user | 12 Sie 2018 o 21:15 To tylko moje obserwacje. Na podstawie których osmielam się zabrac głos w taj kwestii. No popatrz i blokady już nie mam, jakże to dziwne? Przed chwilą jeszcze nie mogłam wysyłać postów...--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 12 Sie 2018 o 21:28 Aurora napisał: To tylko moje obserwacje. Na podstawie których osmielam się zabrac głos w taj kwestii. No popatrz i blokady już nie mam, jakże to dziwne? Przed chwilą jeszcze nie mogłam wysyłać postów...
Okazuje się Auroro, że cuda istnieją. Nawet tutaj. Trzymaj się.--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 13 Sie 2018 o 18:49 Pani Zingaro, powtarzam po raz ,olejny. Pani nie jest przeze nie zablokowana. Blokada trwała niecałą godzinę!--- Jan Stanisław Jeż | |