Autor | tchórzostwo czy demokracja? |
| 13 Sie 2018 o 18:51 Trotsiga, gratuluję bardzo trafnej i rzeczowej wypowiedzi!--- Jan Stanisław Jeż | |
/konto usunięte/ | [...] | |
| 13 Sie 2018 o 20:24 janko napisał: Pani Zingaro, powtarzam po raz ,olejny. Pani nie jest przeze nie zablokowana. Blokada trwała niecałą godzinę!
Ewa, sir Janko nałożył na Cię sankcję dyscyplinarną! Godzinną blokadę za niesubordynację! Na razie sygnał, pewnie wkrótce zastosuje bardziej bolesną - limek jakiś paskudny, albo bana. ;))) Wszedł w role Lotty, czy jak? ;)))--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
| 14 Sie 2018 o 15:41 Przeczytałem, że na publixo "kilka dziewczyn jest na poziomie". Zdecydowanie się temu przeciwstawiam. Przeważająca większość Pań na publixo to kobiety mądre, błyskotliwe, inteligentne i urocze. Szkoda tylko, że Matka Natura oszczędziła tych przymiotów ich adoratorowi.--- Jan Stanisław Jeż | |
| 14 Sie 2018 o 16:29 Nie martwcie się na zapas - niedługo zacznie się głosowanie na najlepszy limeryk z tematem "...... miasto Gaje". W tych dniach przewiduję "czyszczenie listy blokowanych" właśnie przez takich użytkowników jak janko i Arsene - może ktoś okaże wdzięczność?!!!--- bronmus45 / trotsiga | |
| 14 Sie 2018 o 17:22 Arsene napisał: fajny jesteś najpierw narobiłeś sobie wrogów a teraz liczysz na ich wdzięczność ? - mógłbyś chociaż raz przeczytać cokolwiek "ze zrozumieniem" ...--- bronmus45 / trotsiga | |
| 14 Sie 2018 o 20:09 Powiem tak - swieci słońce mamy jeszcze lato delektujemy się nim póki możemy - zdrowia wszystkim życzę :)--- Jestem bo jestem. | |