Temat: Elektroniczna gazetka (74)
16 Cze 2011 o 22:42
Wymarzony: Romantycznie :) jak tylko w "@tramencie" sie cos znajdzie, niech kazdy na Fb udostepnie na swoim profilu :) Ja niestety textow o kobietach nie mam, wiec nie moge sie wtracac do pierwszego numeru. Ale z checia od czasu do czasu napisze do gazetki cos, co mam nadzieje, ze bedzie ciekawe ;) Bo mimo wszystko lepiej czuje sie w prozie niz poezji.
Temat: Zapytam, odpowiem szczerze (98)
16 Cze 2011 o 22:05
Nie. Chociaż jak widzę kominiarza to łapie się za guzik. :)

Czego nie jadasz?
Temat: Pora na mnie:-). Witam wszystkich uczestników. (12)
16 Cze 2011 o 22:03
Może czas coś wstawić?
Witam i pozdrawiam :)
Temat: Czego aktualnie słuchasz? (34)
16 Cze 2011 o 22:01
Zgubiłem gdzieś link...

link
16 Cze 2011 o 22:00
Jest jedna taka, o której nie wolno głośno mówić.

Na równi z pisaniem jest fotografia i grafika komputerowa. W sumie to takie malowanie, w którym nie potrzebujesz narzędzi :)

Czy jesteś przesądny/przesądna?
16 Cze 2011 o 21:50
Za pozwoleniem keskese87 i dzięki jej przesłanym materiałom, trochę popracowałem nad logiem i wyszło coś, co mogłoby być nagłówkiem, jednocześnie logo zostawiając w oryginalnej postaci. Zresztą sami oceńcie...

Dodam tylko, że wszystko w tej grafice może być dowolnie modyfikowane i zmieniane :) Wystarczy tylko powiedzieć.

link
16 Cze 2011 o 21:21
Kiedyś lubiłam malować. Teraz jednak nie mam... przyrządów i chyba talentu też. Ponadto uwielbiam zagłębiać się w książki. I mogę godzinami nic nie robić i słuchać jednego utworu. Muzyka to część mojego życia.

A Ty? Jakie masz pasje?
16 Cze 2011 o 21:09
Pozwoliłem odejść osobie, którą kocham.

Jakie są Twoje pasie, oprócz pisania?
16 Cze 2011 o 21:06
S.H.E.

IAMX

Na uspokojenie...
16 Cze 2011 o 19:31
Byłbym zapomniał,

gorąco polecam wspaniałe wiersze, naszej nowej poetki o nicku
"mojawyspa". Nie chwaląc się, to moje odkrycie i moja wina, że publikuje u nas :)

Serdeczności
16 Cze 2011 o 19:04
Chylę czoła przed keskese87. Są jeszcze idealiści na tym zmaterializowanym świecie :) Dobrowolna praca społeczna z takim zapałem - niewiarygodne, a zarazem prawdziwe :)

Do rzeczy:

Proszę nie dotykać drugiego loga, jest perfekcyjne.
Masz talent dziewczyno :)

Fb strzał w dziesiątkę. Będziemy cząstką miliardowego giganta :)

Moje wiersze w @trament-owej gazetce!? Aspidistra, sprawiłaś
że odjęło mi mowę! Spokojnie, tylko na chwilę :)
To dla mnie wielka frajda i wyróżnienie. Jako, że temat o kobietach, całkowicie zdaję się na gust aspidistry.
Zgadzam się na wszystko co wybierze.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich (już zaangażowanych dawców i twórców, oraz tych nieśmiałych), którzy nie obawiają się odpowiedzialności rodzicielskiej za naszego pierworodnego (@trament), lub pierworodną (gazetkę). Płeć nie gra roli, najważniejsze żeby było silne i zdrowe :)
Temat: Komentarze (9)
16 Cze 2011 o 18:08
Już wszystko OK. Dzięki :)
Temat: Pora na mnie:-). Witam wszystkich uczestników. (12)
16 Cze 2011 o 17:44
Wchodzę nieśmiało, rozglądam się po utworach a sama nie mam śmiałości dodać swojego. Czasem skomentuję, dodam otuchy.
Bywam na portalu pisarskim, tylko tam mają inne zainteresowania związane z treścią. Wampirki, kryminałki mnie nie bawią:-).Piszę powieść obyczajową, tzw. babskie czytadło. Pozdrawiam serdecznie:-).
Temat: Strona 123, zdanie 5 (14)
16 Cze 2011 o 16:51
"Od kilku dni obserwują Pana bystre oczy Pigmejów, którzy raz po raz przysyłali gońców do obozu, by tu zdecydować o pańskim losie."
Kazimierz Nowak Rowerem i pieszo przez czarny ląd Listy z podróży afrykańskiej z lat 1931-1936
16 Cze 2011 o 16:43
Lacme
link
16 Cze 2011 o 16:38
Nie. Chciałabym, ale robi mi się słabo na widok krwi. Za to jestem zapisana w banku dawców szpiku.

Najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś/aś
16 Cze 2011 o 12:42
Konto już jest:
link

Na razie gołe, ale już niedługo się zapełni :-)
16 Cze 2011 o 11:44
link
PLATEAU - Najbardziej
16 Cze 2011 o 11:43
Podczas, gdy nasz wścibski nochal wertuje stronice różnych portali, w tle... Właśnie. W tle słychać muzykę.

Czego aktualnie słuchasz?
Linki. Fragmenty tekstów. Tytuły piosenek.
Poleć. Pochwal się. Odkryj cząstkę siebie.
16 Cze 2011 o 11:41
Uciec. Z domu, z życia. Oderwać się. Nie mówiąc dokąd jadę.

Oddajesz krew?
© 2010-2016 by Creative Media