Temat: Hej ho. (6) | |
![]() | 11 Lip 2011 o 16:18 aspidistra napisał: Poniedziałek, nie wszyscy jeszcze się obudzili :-) Niektórzy, budzą się dopiero w weekend ;) Cześc :) |
![]() | 11 Lip 2011 o 13:17 Poniedziałek, nie wszyscy jeszcze się obudzili :-) |
![]() | 11 Lip 2011 o 13:02 Zagladnęłam tu dzisiaj, ale czy mi się wydaje, że ruch tu marny?Ania |
Temat: Zapytam, odpowiem szczerze (98) | |
![]() | 10 Lip 2011 o 17:11 CiasteczkoweCzym dla Ciebie jest szczęście? |
10 Lip 2011 o 13:05 Śmierć mojego dziadkaJakie lody najbardziej lubicie? | |
Temat: Witajcie (1) | |
![]() | 10 Lip 2011 o 08:12 Mam na imię Krysia.Piszę wiersze.Są one w pewien sposób wyrzucenia z siebie wszystkiego co noszę głęboko w sercu : strachu,lęku,niepewności ale też nadziei i wiary ,że dam radę.Jest to mój sposób na raka - dzięki temu moi bliscy widzą mnie z uśmiechem na twarzy.Wcześniej pisałam głównie o chorobie ,teraz piszę o wszystkim.Widocznie zdrowieję ! Cieszę się, że tu jestem . |
Temat: Elektroniczna gazetka (74) | |
/konto usunięte/ | 09 Lip 2011 o 19:52 ![]() gotowy do pobrania :) Dziękuję Wszystkim! Bez Was mój pomysł nigdy nie ruszyłby z miejsca. Teraz najwazniejsze, by tego nie zaprzepaścić i dalej rozwijać ;) |
03 Lip 2011 o 09:25 Pies!!! Kocham zwierzeta, ale kota po prostu nie chcialabym miec. Wole miec wiernego towarzysza na spacery :) moja znajda jest sympatycznym kundliszczem i wabi sie Brajan.Jakie zdarzenie najlepiej pamietasz ze swojego dziecinstwa? | |
02 Lip 2011 o 11:50 Bardzo ciekawa propozycja. Mogę podesłać kilka swoich utworów. Tylko nie jestem pewna, czy znajdzie się coś na tematy magii.Serdecznie Panią pozdrawiam i gratuluję pomysłu. | |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2011 o 23:45 Póki co zostawię "Elektroniczny magazyn literacki", podoba mi się i jest trafne ;)Znikam na kilka dni, ale zaraz wysyłam zebraną przeze mnie całośc redakcji My Book, więc mam nadzieję, że prace będą postępować ;) |
![]() | 29 Cze 2011 o 13:38 Może po prostu elektroniczny magazyn literacki? Tak żeby hasłem nie zawężać grona odbiorców, sugerując, że to jest "tylko dla piszących". |
![]() | 29 Cze 2011 o 12:31 Co sądzicie o haśle: Wirtualny Kiosk Literacki? lub Elektroniczny Kiosk Literacki? |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2011 o 11:59 Jeszcze potrzebuję jakiegoś hasła dla gazetki."Magazyn dla ludzi z pasją pisania/tworzenia"? Jakieś propozycje? Nigdy nie byłam dobra w tworzeniu haseł reklamowych ;) Brakuje mi już tylko okładki, może bedzie wieczorem i wtedy podsyłam całość na maila Lotty i znikam na kilka dni, mam nadzieję, że po moim numerze będzie można już gdzieś zamieszczać gazetkę. |
/konto usunięte/ | 29 Cze 2011 o 00:19 Okej ;) |
![]() | 28 Cze 2011 o 12:57 keskese87 napisał: Ja tylko mam jedną prośbę do wszystkich, którzy podsyłają mi prozę: o akapity i wyjustowany tekst. Czasem naprawdę duużo czasu zajmuje mi formatowanie tego wszystkiego, a chyba warto, pisząc coś, zachowywać już te wymagania. Wszystkim nam będzie prościej :) Pozdrawiam. Od następnego numeru przygotujemy jakiś gotowy szablon, to będzie prościej. Nie przesadzaj z dopieszczaniem, ja to i tak przepuszczę przez program do składu. |
/konto usunięte/ | 28 Cze 2011 o 11:46 W czwartek rano wyjeżdżam na parę dni. Chciałabym to do tego czasu skończyć, ale nie wiem czy się uda, bo czekam jeszcze na 2-3 materiały. Poza tym nie mam czasu nawet się spakować i zorbić zakupów, tyle wszystkiego. Mogę się jedynie pochwalić tym, którzy jeszcze nie wiedzą, że w międzyczasie zdążyłam się obronić. No i wyrabiam wyczerpujące dniówki w kinie, głównie popołudniami, lub dla odmiany takie dwunastogodzinne, więc czasem już bra mi siły ;) A jeszcze porządnej pracy trzeba poszukać.. :P Zresztą nie spieszy się, ale z początkiem lipca dobrze by było, żeby magazyn był już gotowy. Ja tylko mam jedną prośbę do wszystkich, którzy podsyłają mi prozę: o akapity i wyjustowany tekst. Czasem naprawdę duużo czasu zajmuje mi formatowanie tego wszystkiego, a chyba warto, pisząc coś, zachowywać już te wymagania. Wszystkim nam będzie prościej :) Jeżeli chodzi o kolejny numer, sierpniowy, to moją sugestią jest temat magii. I nie chodzi tylko o jakieś czary, wróżki i różdżki, ale można to ująć metaforycznie: magią są czasem zwykłe wydarzenia, nasze codzienne małe cuda, uczucia i tak dalej ;) Dziękuję wszystkim, którzy przyłaczyli się do tworzenia pierwszego numeru! Mamy naprawdę spory i ciekawy materiał ;) Pozdrawiam. |
![]() | 27 Cze 2011 o 20:14 poziomkaJaki ogon biega po Twoim mieszkaniu? Pies czy kot? |
27 Cze 2011 o 00:43 Dzisiaj (a raczej już wczoraj) byłam na poprawinach:)Jaki jest Twój ulubiony owoc? | |
/konto usunięte/ | 26 Cze 2011 o 23:24 Byłam niedostępna parę dni i jeszcze przez kilka najbliższych będę miała bardzo ograniczony czas i możliwości, ale na początek lipca powinno być wszystko gotowe ;) |
![]() | 26 Cze 2011 o 11:21 ![]() Jakie masz plany na dziś? |