Temat: Znalezione w internecie -o wulgaryzmach pod rozwagę (62)
24 Maj 2018 o 14:59
Rozbawił mnie ostatni post, wiec spointuję go w ten sposób, zachowując oryginalną pisownię:

Jom jezt wielgi,
jom jezt sprawiedliwy,
jom jezt najmondżejsy,
jom jezt tagze mściwy.

Komentował tego nie będę, wszystko jest podane niemal na patelni.
24 Maj 2018 o 06:29
Tadzieńku,
garstkę ludzi -na palcach jednej ręki można was policzyć
mam uważać za głos większości
zazdrość przez ciebie przemawia i tobie podobnym
żeby nie powiedzieć ,że zawiść
a podlizywać się niektórym za cenę najwyższych ocen nie zamierzam
mam swój honor
świat się nie kończy tutaj
na innych portalach dostaję wyróżnienia od Adminów
za wiersz dnia albo tygodnia
bo jestem szanowany i ja takich ludzi też szanuję
z Florianem myślę,że jeszcze się dogadamy bo mamy wspólnych znajomych
a ty Tadziu ?
kilku kolesi,którzy cię chwalą to jeszcze nie sukces
mnie za limeryki chwali po kilkanaście osób dziennie
zresztą nie tylko za limeryki
bo nawet jak coś napiszę nie tak
to w kulturalny sposób mi się o tym mówi
puszczyk miał już niejedno ostrzeżenie za takie ,, mędrkowanie,,a tobie się to podoba?
wiem też sporo o nim od jednego moderatora ale pisać tego nie zamierzam, zachowam to dla siebie
RODO nie pozwala
za to ty Tadeuszku rozbuchałeś się i to bardzo
24 Maj 2018 o 03:51
Tadeuszu, nie zakłócaj stanu błogości osobie zakochanej.
23 Maj 2018 o 21:37
Arsene,
Jeszcze jeden cytat z komentarza Floriana o tobie:

"...no sorki, ale ten fragment wypowiedzi, skrajnie dziecinny i napastliwy świadczy, że masz z 13 lat"

Przeczytaj jeszcze raz uważnie, cały komentarz Floriana o tobie i twoją reakcję na ten komentarz.

Ja nie jest w tej opinii o tobie odosobniony.
Inny przykład:
Jaka była twoja reakcja na merytoryczne krytyczne uwagi Puszczyka o twoich gniotach? Czy świadczy ona o twojej dojrzałości emocjonalnej, której brak mi przed chwilą zarzuciłeś?

Czyżby wszyscy się zmówili, żeby ciebie obrażać?
Temat: LIKWIDACJA UTWORÓW (22)
23 Maj 2018 o 17:20
gruszka napisał:
Widzę, że moje limeryki usunięto. Nie ma sprawy.
Skoro ktoś się z nimi utożsamił i Administrator też uznał, że moje peelki w istocie przypominają tego kogoś... :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Te limeryki są ;-) W bardzo nietypowym miejscu, którego ani myślę pokazywać :p
23 Maj 2018 o 15:53
Widzę, że moje limeryki usunięto. Nie ma sprawy.
Skoro ktoś się z nimi utożsamił i Administrator też uznał, że moje peelki w istocie przypominają tego kogoś... :)

Pozdrawiam serdecznie :)
23 Maj 2018 o 12:33
,,Symptomami trollowania mogą być poniższe sposoby zachowania w dyskusjach:

prosta do zauważenia sztuczna nieznajomość podstaw tematu danego forum (np. na forum o zaletach systemów komputerowych, troll zapyta, czym jest system komputerowy.);
częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona – celem trolla jest w tym przypadku zapętlenie dyskusji i wprowadzenie dodatkowego zamieszania;
celowe wyrażanie zdania różnego od grupy, w której owo zdanie wyraża, nawet jeśli jest takie samo jak jego, co z kolei prowadzi do dyskusji, z której „wyciąga” się osoby niepotrafiące uargumentować własnego zdania (daje to im satysfakcje z poczucia wyższości nad innymi);
brak konsekwencji podczas prowadzenia dyskusji i zaprzeczanie własnym tezom i opiniom;
chętne używanie argumentów ad personam – atakujących osoby lub ich cechy szczególne, jak wiek/zainteresowania/etc., bez związku z tematem dyskusji, a często przy użyciu słów wytrychów, w niektórych przypadkach troll posuwa się do wyzwisk i gróźb[2];
skrajny stosunek do netykiety (wybrane zasady) lub ortografii – albo atakowanie wszystkich za najdrobniejsze literówki, albo demonstracyjne łamanie zasad;
skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób – jest to bardzo charakterystyczna cecha trolli, która prowadzi prędzej czy później do ich wyobcowania, bo nawet osoby pierwotnie sympatyzujące z trollem lub odnoszące się doń neutralnie zrażają się do niego z powodu takich zachowań przejawianych wobec nich;

częste nazywanie innych dyskutantów trollami
--------------------------------------------------
internetowymi; ,,
--------------

cyt. z Wikipedia
23 Maj 2018 o 12:27
Tadziu
masz 68 lat a zachowujesz się jak dziecko.
A poza tym po raz kolejny mnie obrażasz. Nie byłem nie jestem i nie będę trollem bo ja z trollami walczę tudzież z innymi patologiami.
Ale znieważa podobno ten komu zaczyna brakować argumentów.
23 Maj 2018 o 11:37
lotta napisał:
Dodam, że w innych limerykach Dyndalski występował jako autor gniotów o gajowym plus pojawiały się określenia nawiązujące do prawdziwego imienia (przestawione sylaby).

Dziękuję pani Lotto.
23 Maj 2018 o 11:27
Dodam, że w innych limerykach Dyndalski występował jako autor gniotów o gajowym plus pojawiały się określenia nawiązujące do prawdziwego imienia (przestawione sylaby).
23 Maj 2018 o 11:09
Powiem ci Tadeuszu:
limeryk o Dyndalskim powstał zaraz po naszej ,, polemice,, kiedy ci wspomniałem,że nie utożsamiam się z limerykowym pieniaczem gdyż nie mam tak jak on dzieci

Dyndalski natomiast został opisany jako ten,który się chwali na forach,że nie ma ani córki ani syna
to o kim był ten jankowy limeryk ?
Przecież nie o tobie.
23 Maj 2018 o 11:03
Tadziu,
nie zadawaj pytań jak twój idol,na które znasz odpowiedzi.
Pani Lotta jest poważną osobą i chociaż jej nie rób w balona.
23 Maj 2018 o 10:31
A wiersz Janka o Dyndalskim, który bawił się swoją ptaszyna, to do kogo nawiązywał, albo do czego, że został skasowany?
23 Maj 2018 o 10:19
Korekta - zbanowałaby
23 Maj 2018 o 10:18
Tadeusz napisał:
Wnioskowałem nie raz o skasowanie takich złośliwych tekstów,
o których pisze Lotta, jednak bezskuteczne.

Musi być podane konkretne uzasadnienie: czy tekst nawiązuje do nicka, awatara, szczegółów osobistych, czy jakiejś ostatniej dyskusji / konfliktu między użytkownikami z użyciem charakterystycznych epitetów czy wyrażeń. Nie wystarczy "tekst mnie obraża" albo użycie nicka będącego jednocześnie popularnym imieniem, jeśli kontekst nie jest obraźliwy. Nie skasuję fraszki przykładowo o Tadeuszu wąchającym kwiatki na łące, bo niby za co? Ale o Tadeuszu grafomanie, co napisał wierszyk o dentyście, jak najbardziej.
Ktoś mi podał ostatnio jako uzasadnienie "nie podoba mi się ten tekst", przecież to żaden powód do usunięcia. Tylko rzeczowo opisane prośby o skasowanie są uwzględniane.
23 Maj 2018 o 10:15
Arsene,
Prawdę napisał o tobie Florek, jesteś przykładem klasycznego trolla.
Już nie będę pisał o czym świadczą twoje wpisy, bo zbabowałaby mnie Lotta.
23 Maj 2018 o 10:07
lotta napisał:
Nie są tolerowane złośliwe teksty (np. przedstawiające bohatera wiersza jako nieudacznika, beztalencie, donosiciela) nawiązujące do nicków, avatarów oraz ujawnionych przez użytkowników szczegółów osobistych (prawdziwe imię, wykonywany obecnie lub kiedyś zawód, stan rodzinny itp.). I to wszystko na ten temat.

Dziękuję pani Lotto za tę informację, może wreszcie do niektórych tutaj dotrze ?
23 Maj 2018 o 10:06
Tadziu,
a kto i kiedy się ośmielił nazwać ciebie donosicielem
albo śmiał się z twojej rodziny ?
----------------------------------
23 Maj 2018 o 09:59
Wnioskowałem nie raz o skasowanie takich złośliwych tekstów,
o których pisze Lotta, jednak bezskuteczne.
Ja się mogę źle czuć, a ktoś inny, nie.
23 Maj 2018 o 09:10
Nie są tolerowane złośliwe teksty (np. przedstawiające bohatera wiersza jako nieudacznika, beztalencie, donosiciela) nawiązujące do nicków, avatarów oraz ujawnionych przez użytkowników szczegółów osobistych (prawdziwe imię, wykonywany obecnie lub kiedyś zawód, stan rodzinny itp.). I to wszystko na ten temat.
© 2010-2016 by Creative Media